خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجدید فعالیت‌های تروریستی صهیونیست‌ها در عراق

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 16 بهمن 1399 - 16:17
یک تحلیلگر عراقی در اظهاراتی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی برای تجدید فعالیتهای تروریستی در عراق تلاش می کند.
عراق،صهيونيستي،رژيم،سوريه،نابودي،تروريستي،كريم

به گزارش مشرق به نقل از المعلومه، «کریم الخیکانی» تحلیلگر سیاسی عراق طی سخنانی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی با حمایت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا برخی از حکام عربی را به عنوان گروگانهایی جهت جنگ افروزی مقابل عراق، ایران، سوریه و لبنان خریده است.
بیشتر بخوانید: ۲ کاروان آمریکا در عراق هدف قرار گرفتند
وی در ادامه با اشاره به توطئه تل آویو برای بی ثبات کردن عراق با هدف نابودی این کشور گفت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با کمک ترامپ از حمایت عربستان، بحرین، امارات و سایر سازشکاران عرب برای مقابله با سوریه، ایران، عراق و لبنان برخوردار شد.
کریم الخیکانی افزود: رژیم صهیونیستی گروه های تروریستی را برای نابودی سوریه و سپس عراق تحت فشار قرار داد؛ اما این تروریست ها به دست نیروهای حشد شعبی و نیروهای امنیتی عراق نابود شدند.
وی اظهار داشت: تجدید فعالیت های تروریستی در برخی مناطق عراق ضمن تلاش های رژیم اشغالگر صهیونیستی و فشارهای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس برای سوء استفاده از اوضاع داخلی عراق جهت سوق دادن این کشور به سمت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.