سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیکر علی انصاریان در قطعه ۲۲۲ بهشت زهرا(س) آرام می گیرد

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 16 بهمن 1399 - 15:13
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) اعلام کرد: پیکر علی انصاریان در قطعه ۲۲۲ بهشت زهرا آرام می گیرد.
خانواده،انصاريان،بهشت،حضور،تدفين،زهرا

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید خال مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) و شهردار حرم مطهر حضرت امام (ره) ضمن تسلیت به خانواده مرحوم انصاریان و جامعه ورزش و هنر کشور گفت: برابر آخرین هماهنگی‌های به عمل آمده با خانواده علی انصاریان پیکر نامبرده در آغوش پدرش در قطعه ٢٢٢ بهشت زهرای تهران آرام خواهد گرفت.
وی افزود: به درخواست جامعه ورزشی کشور، پیشکسوتان و دلسوزان و همچنین توصیه خانواده مرحوم انصاریان و با توجه به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ جان و سلامت شهروندان از شرکت در تشییع جنازه و حضور در بهشت زهرا جدا خودداری کنند.
تنها خواسته خواهر و برادر و داماد آن عزیز از دست رفته آن است که در جهت حفظ سلامتی شهروندان که خواسته و دغدغه علی عزیز بود و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از حضور در مراسم تدفین خودداری کنند.
مراسم تدفین با حضور خانواده و جمعی از قهرمانان و ورزشکاران به صورت محدود انجام خواهد شد.