خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضعف در تبیین الگوی حضرت زهرا برای جامعه

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 16 بهمن 1399 - 15:12
معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: حضرت زهرا (س) برای هر انسانی جنبه الهام بخش دارد و ما ناتوان بودیم تا این الگوها را به زبان امروز و برای نسل امروز منعکس کنیم.
زنان،نقش،اجتماعي،ابتكار،حوادث،حضور،الگوها،الهام،زهرا،بسيج،وعده

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار عصر امروز در آئین بزرگداشت مقام زن به مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام الله گفت: آقای روحانی وعده و هدفگذاری حضور ۳۰ درصدی زنان در سطوح مدیریتی را داده بودند و امیدوارم تا پایان دولت این وعده عملی شود.
وی افزود: حضرت زهرا (س) برای هر انسانی جنبه الهام بخش دارد و ما ناتوان بودیم تا این الگوها را به زبان امروز و برای نسل امروز منعکس کنیم و این الگوها را تنها در تاریخ نگه داشته ایم.
ابتکار تصریح کرد: یکی از مواردی که امروز بسیار اهمیت دارد فعالیت‌های داوطلبانه است که در زندگی این بانو بسیار دیده می‌شود و باعث شده تا جامعه زمان ایشان از این بانوی بزرگوار اثر بپذیرد.
وی افزود: ما امروز برای بسیج اجتماعی و اصلاح الگوهای نسل جوان به این اثرگیری و نحوه سبک زندگی نیاز داریم.
نقش زنان به عنوان یک مدیر الهام بخش در خانه و جامعه بسیار مهم است و هوش عاطفی زنان کاربرد بسیار مهمی دارد و باید در سازمان‌هایی همچون هلال احمر از آن استفاده شود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: نباید تصور شود که زنان شاغل و دارای فعالیت اجتماعی، نقش مادری خود را کم رنگ می‌گیرند و ما به عنوان مدیران دولتی نباید زنان را در دوراهی حضور اجتماعی و خانوادگی قرار دهیم بلکه باید به اجرای قوانین زنان کمک کنیم.
ابتکار خاطرنشان کرد: رویکرد دولت دوازدهم موضوع عدالت جنسیتی است و ما نیز آن را در ۸ محور پیگیری کردیم.
در همین راستا نیز برای حضور دختران و بانوان در عرصه ورزش باید نسبت به ایجاد مراکز ورزشی مناسب بانوان اقدام کنیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یادآور شد: یکی از زمینه‌هایی که باید بر آن تمرکز کنیم، نقش زنان در حوادث و بلایای طبیعی و مدیریت بحران است چرا که زنان در مدیریت این حوادث، بسیج اجتماعی و غیره نقش ویژه ای دارند.
از سوی دیگر باید به میزان آسیب پذیری زنان و کودکان در حوادث توجه شود.