خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باتری‌های ایستگاه فضایی بین‌المللی ارتقا یافت +فیلم

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 16 بهمن 1399 - 00:29
فضانوردان یک پیاده روی ۶ ساعته انجام دادند و طی آن فرایند ارتقای باتری های ایستگاه فضایی بین المللی را تکمیل کردند.
فضايي،پياده،ايستگاه،هاپكينز،ناسا،تكميل

به گزارش مشرق به نقل از اسپیس، دو فضانورد ناسا روز گذشته راهپیمایی فضایی را تکمیل و طی آن پلتفرم علمی اتحادیه اروپا را نصب کردند.
علاوه بر آن فرایند ادامه دار تعویض باتری‌های خارج ایستگاه فضایی بین المللی را به پایان رساندند.
طبق بیانیه ناسا این عملیات دویست و سی و چهارمین پیاده روی فضایی بود که برای پشتیبانی از ایستگاه فضایی، نگهداری و ارتقا انجام شده است.
دانلود
ویکتور گلاور و مایک هاپکینز در عملیات مذکور شرکت کردند و فعالیت‌های مختلفی انجام دادند.
پیاده روی فضایی مذکور ۶ ساعت طول کشید اما فضانوردان توانستند طی ۴ ساعت اهداف اصلی خود از جمله تنظیم باتری و صفحه آداپتور و نصب ۳ دوربین را تکمیل کنند و علاوه بر آن فعالیت‌های دیگری نیز انجام دهند.
هاپکینز طی پیاده روی فضایی گفت: ما امروز کمی دیر شروع کردیم اما همه کارها را به موقع تمام کردیم.
طی این پیاده روی خدمه ایستگاه فضایی از جمله کیت روبینز، سیوچی نوگوچی و همچنین باب هاینز از زمین به آنها کمک کردند.