خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت «استنلی بلک» به خاطر نقض تحریم‌های ایران دو میلیون دلار جریمه شد

فارس | اقتصادی، بین‌الملل، بین‌الملل | چهارشنبه، 07 فروردین 1398 - 20:00
وزارت خزانه داری آمریکا از توافق با یک شرکت آمریکایی برای پرداخت حدود دو میلیون دلار جریمه به خاطر نقض تحریمهای ایران خبر داد.
شركت،ايران،آمريكا،تحريمها،استنلي،خزانه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وبگاه اینترنتی وزارت خزانه داری آمریکا از توافق اداره کنترل داراییهای خارجی این وزارتخانه با شرکت Stanley Black & Decker و شرکت «جینگسو»، شعبه خارجی این شرکت، برای پرداخت 1.869.144 دلار جریمه به خاطر 23 بار نقض تحریمهای آمریکا علیه ایران خبر داد.
خزانه داری آمریکا این شرکت را به انجام تراکنشهای مالی و ارسال قطعات به ایران علیرغم تحریمها و نقض قوانین مربوط به این تحریمها متهم کرده است.
براساس این گزارش، شرکت استنلی بلک متهم است که بین ژوئن 2013 تا دسامبر 2014 قطعات و کالاهایی برقی و الکترونیکی را به مقصد ایران و یا به یک کشور ثالث، با علم به اینکه میدانسته مقصد آنها ایران هستند، مباردت کرده است.
ارزش این کالاها حدود 3 میلیون 200 هزار دلار تخمین زد شده است.
شرکت استنلی یک شرکت مادر متشکل از 500 کارخانه ساخت لوازم خانگی و تولیدات صنعتی دیگر است و مقر آن در ایالت کانتیکت است.
انتهای پیام/م