صید سالانه ۶۰ هزار تن آبزی در بوشهر/ ظرفیت تولید چهار هزار تن «ماهی در قفس» در استان وجود دارد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: سالانه ۶۰ هزار تن آبزی توسط صیادان استان بوشهر صید میشود.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، محمدتقی منوچهری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وظیفه مجموعه جهاد کشاورزی بحث امنیت غذایی است که تولید غذای کافی در دسترس برای عمومی مردم، تولید غذای سالم و حفظ محیط زیست از ارکان این برنامه است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در ۳۱۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر سالانه بیش از یک میلیون و ۵۸۰ هزار تن ماده غذایی تولید میشود که وظیفه تولید و سلامت و عرضه این محصولات بر عهده همکاران ما در بخش کشاورزی است.
وی با اشاره به درصد شاغلین در بخش کشاورزی بیان کرد: ۱۶ درصد از شاغلین استان بوشهر شامل ۴۰ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی فعالیت دارند.
منوچهری ادامه داد: نخیلات به عنوان مهمترین حوزه کشاورزی استان محسوب میشود که سالانه ۱۶۵ هزار تن در سطح ۳۴ هزار هکتار در استان بوشهر تولید میشود و ۵.۵ میلیون اصله نخل را در استان بوشهر داریم که ۱۳.۱ سطح نخیلات کشور در استان بوشهر است و ۱۲.۷ تولید خرمای کشور را داریم.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شیلات مزیت دیگر حوزه کشاورزی استان بوشهر است که در حوزه آبزی پروری بیشترین تولید میگوی پرورشی کشور را در استان داریم و ۱۰ سایت با ۳۰۰ مزرعه و ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار بیش از ۲۳ هزار تن میگوی پرورشی در استان تولید میشود.
منوچهری افزود: با اشاره به استقرار پژوهشکده میگوی کشور در استان بوشهر، افزود: هر طرحی در این حوزه بخواهد بررسی شود باید در استان بوشهر اجرا شود و مرکزی مقابله با بیماریهای میگو نیز در این استان قرار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر توضیح داد: برنامههای خوبی برای توسعه آبزیپروری در استان بوشهر داریم و دو شهرک کشاورزی را برنامهریزی کردیم و یک شهرک سال ۱۴۰۰ به مدار تولید میآید.
شهرک رودشور در گناوه و دلوار ۳ هم برنامهریزی شده است.
وی گفت: برای پرورش ماهی در قفس ۶۰ موافقت اصولی صادر شده است که چهار مورد منجر به پروانه بهرهبرداری شده است که چهار هزار تن ظرفیت تولید دارند و امیدواریم شاهد توسعه در این بخش باشیم و بار تولید را از منابع دریایی کم کرده و به سمت پرورش برویم.
انتهای پیام/ح