خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات واحدهای تولیدی، بانکی است/ نرخ بیکاری در ۶ استان افزایشی بود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 15 بهمن 1399 - 15:34
معاون امور اقتصادی وزیر کشور با بیان اینکه نصف مشکلات واحدهای تولیدی، بانکی است گفت: ۷ درصد مشکلات مربوط به سازمان تامین اجتماعی، ۶ درصد مالباتی و بقیه هم مرتبط با زیرساخت‌ها است.
كشور،وزارت،بيكاري،نرخ،تملك،واحد،معاون،اقتصادي،درصد،پاييز،كاهش

گروه دولت سیاسی تاریخ انتشار کد خبر ۷۶۵۳۱۶۳ دانلود PDF
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بابک دین‌پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور و دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: از اول مهرماه سال گذشته تا پانزدهم بهمن ماه امسال حدود ۳۰۰ گزارش ویژه از حوزه‌های مختلف اقتصادی در وزارت کشور به استحضار رئیس جمهور و معاون اول او ارسال شده است و هفته‌ای دو گزارش یا نامه ارائه کرده‌ایم.
دین پرست ادامه داد: بر اساس اطلاعات مرکز آمار میانگین نرخ بیکاری امسال ۱۰.۶ بوده، البته در پاییز امسال یک و دو دهم واحد درصد کاهش داشته است و در پاییز سال قبل، ۶ استان با افزایش نرخ بیکاری مواجه بوده‌اند.
معاون اقتصادی وزیر کشور افزود: در استان‌های آذربایجان‌غربی، خوزستان، قزوین، کردستان و همدان با افزایش نرخ بیکاری مواجه بودیم و بقیه استان‌ها کاهش نرخ بیکاری دارند.
بالاترین نرخ بیکاری پاییز ۹۹ مربوط به آذربایجان‌غربی با ۱۵ درصد و خوزستان ۱۴.۹ درصد و کمترین نرخ بیکاری مربوط به استان خراسان رضوی ۵.۱ درصد است.
وی یکی از مهمترین کار وزارت کشور را مراقبت از واحد‌های عمرانی و مشکل آن‌ها دانست و گفت: ۱۲۹۹ واحد مشکل دار داریم که ۱۵۹ هزار نفر در آن فعالیت داشتند قرار شد استانداران به نمایندگی از وزارت کشور و صنعت معدن و تجارت و تعاون، کار ورفاه اجتماعی همه اقدامات را انجام دهند تا واحد‌های بحرانی به حالت طبیعی برگردند.
دین پرست با اشاره به وضعیت تعیین تکلیف واحد‌های تولیدی تحت تملک شبکه بانکی گفت: با دستور شخص وزیر کشور از سال قبل توانستیم این موضوع رسیدگی کنیم و پیگیری‌های انجام شد تا پایان سال ۹۶ واحد‌های تملک شده بیش از ۲ هزار واحد بود که با پیگیری‌های انجام شده و تلاش استانداران این موارد کاهش یافت.
معاون اقتصادی وزیر کشور با بیان هماهنگی‌های خوب میان وزارت کشور و صمت، ادامه داد: مقرر شد وزارت صمت آمار‌های دقیق واحد‌های تحت تملک را را شناسایی کند.
واحد‌های تحت تملک حتی به ۲۲ هزار واحد هم رسیده بود که بانک مرکزی اخیرا اعلام کرد ۱۸۰۳ واحد تحت تملک بانک‌ها هستند که مقرر شد بانک مرکزی با گرفتن وقت دو هفته ای، این واحد‌ها را علاوه بر ۱۲ بانکی که وزارت اقتصاد تعیین کرده، تعیین تکلیف، و برای ستاد تسهیل ارائه کند.
این خبر در حال تکمیل است/