خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات به سیل زدگان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 07 فروردین 1398 - 18:42
همتی اعلام کرد: مقرر شد جهت تعمیرات و احداث واحد‌های آسیب‌دیده در جریان سیل اخیر و نیز بازسازی و احیای اراضی کشاورزی و واحد‌های تولیدی زیربخش‌های کشاورزی، وام و تسهیلات ارزان‌قیمت اختصاص یابد.
دولت،تسهيلات،مركزي،بانك،شوراي،سيل،آمادگي،نرخ

رئیس بانک مرکزی خبر داد؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: همانگونه که دیروز در مورد آمادگی سیستم بانکی برای مساعدت و همراهی با هموطنان سیل زده تأکید کردم امروز در جلسه هیئت وزیران درحضور ریاست محترم جمهور، موضوع کمک‌ها و اقدامات دولت، برای جبران بخشی از خسارت‌های وارده به اموال و دارایی‌ها و فعالیت‌های اقتصادی مردم مطرح و مقرر شد علاوه بر کمک‌های بلاعوض دولت، جهت تعمیرات و احداث واحد‌های آسیب دیده شهری و روستایی در جریان سیل اخیر و نیز بازسازی و احیای اراضی کشاورزی و واحد‌های تولیدی زیر بخش‌های کشاورزی، وام و تسهیلات ارزان قیمت اختصاص یابد.
رقم این تسهیلات بیش از ۴ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.
طبعا ما به التفاوت نرخ تسهیلات تا نرخ مصوب شورای پول و اعتبار توسط دولت تقبل و پرداخت خواهد شد.
اطلاعیه مشترک منتشره از جانب شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و شورای کانون بانک‌های خصوصی مبنی بر آمادگی بانک‌ها درهمراهی با سیاست‌های دولت و بانک مرکزی قابل تقدیر است و امیدوارم هرچه سریعتر آغاز شود.
انتهای پیام/