راهکار کاهش دفن پسماند در آرادکوه/ استفاده از شبکههای اجتماعی برای آموزش طرح «کاپ»
مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت شبکههای اجتماعی برای آموزش اصول طرح «کاپ» گفت: اجرای این طرح سبب کاهش دفن پسماند در مرکز آرادکوه خواهد شد.

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، شینا انصاری درباره اجرای طرح کاپ به عنوان برنامه جدید سازمان مدیریت پسماند گفت: یکی از ارکان آموزش مدیریت پسماند کاهش تولید پسماند در مبدا و افزایش حداکثری تفکیک است که تحقق این مهم نیاز به فعالیت های زیربنایی و بهره گیری از تمامی ظرفیتهای اجتماعی از جمله رسانه ها دارد تا با تغییر در نگرش ها، عادات و باورهای اقشار مختلف خصوصا کودکان، مفاهیم زیست محیطی را به خانواده ها منتقل کنیم.
وی طراحی و خلق شخصیتهای مناسب جهت آموزشهای مدیریت پسماند را نیز در راستای همین اهداف عنوان کرد و اظهار داشت: خلق شخصیت های مناسب برای آموزش های شهروندی از روش های مرسوم بوده که به همین منظور مجموعه انیمیشن "کاپی دوست زمین" قرار است از روزهای آینده از سیما و شبکههای اجتماعی پخش شود.
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، با تاکید برآموزش و فرهنگ سازی به عنوان یکی از مهم ترین و اثربخش ترین فرایندهای مدیریت پسماند برای جلب مشارکت حداکثری گفت: کاربرد ابزارهای مختلف آموزشی و اطلاع رسانی از طریق شبکههای اجتماعی و سیما از روش های تئوریک اثر گذارتر بوده و در قالب تیزرها، فیلم ها و انیمیشنهای جذاب شاهد تاثیر بیشتری در میان گروههای مخاطب خصوصا کودکان و نوجوانان خواهیم بود.
انصاری با اشاره به ضرورت کاهش مصرف ظروف یکبار و مواد پلاستیکی با توجه به ماندگاری فراوان آن ها در طبیعت اضافه کرد: تفکیک پسماند در مبدا، استفاده دوباره از مواد و کاهش مصرف پلاستیکها و ظروف یکبار مصرف از عوامل موثر در کاهش میزان پسماند است که در همین زمینه طرح کاپ با اجرای گام های منظم و مستمر در مراحل مربوط به تولید، ذخیره سازی، حمل و نقل و پردازش و بازیافت پسماند در نهایت سبب کاهش دفن پسماند در مرکز آرادکوه خواهد شد.
وی در انتها اظهار امیدواری کرد تا با عزم و تلاش شهرداری و تعامل شهروندان شاهد افرادی مسوولیت پذیر و کنشگر نسبت به محیط زیست باشیم.
انتهای پیام/