رئیس دفتر رییسجمهور: کمیسیون تلفیق شاکله بودجه را برهم زده بود
رئیس دفتر رییسجمهور گفت: باید از مجلس برای آنچه دیروز درباره بودجه اتفاق افتاد، تشکر کنیم به دلیل اینکه کمیسیون تلفیق شاکله بودجه را بر هم زده بود.

رئیس دفتر رییسجمهور گفت: باید از مجلس برای آنچه دیروز درباره بودجه اتفاق افتاد، تشکر کنیم به دلیل اینکه کمیسیون تلفیق شاکله بودجه را بر هم زده بود.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس؛ محمود واعظی رئیس دفتر رییسجمهور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: مسأله لایحه بودجه امسال با سالهای گذشته خیلی تفاوت داشت زیرا از همان روز اول در ۱۳ و ۱۴ بهمن که بودجه را تقدیم کردیم، یک کار تبلیغاتی گسترده برای (علیه) بودجه شروع شد.
وی افزود: بودجه یک کار کارشناسی است که باید متخصصین بنشینند و بررسی کنند و هیچ احتیاجی ندارد قبل از تصمیمگیری آنقدر تهمت بزنند.
اینکه ( بودجه) باعث فروپاشی شده حرف بسیار نامناسبی است.
از طرف دیگر بارها اعلام کردیم موضوع بودجه بر زندگی مردم و تجار ارتباط دارد تا قبل از تصمیمگیری این قدر کار تبلیغاتی و روانی روی آن انجام نشود.
رئیس دفتر رئیسجمهور تأکید کرد: به هر حال آنچه دیروز اتفاق افتاد، باید از مجلس شورای اسلامی تشکر کنیم به دلیل اینکه کمیسیون تلفیق شاکله بودجه را بر هم زده بود.
وی با بیان اینکه ما اصلاحات مجلس درباره بودجه را تا جایی که منطقی باشد اعمال میکنیم، اظهار کرد: اما وقتی درباره اصلاحات خود هیچ راهکار پیشنهادی ندارند، نمیتوان این کار را انجام داد.
انتهای پیام/