خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توصیف جالب حجت الاسلام قرائتی از نماز + فیلم

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 07 فروردین 1398 - 17:35
حجت الاسلام بهشتی گفت: استاد قرائتی نماز را مانند شیر مادر می‌دانستند بطوریکه همه نیاز طفل را برطرف می‌کند.
خداوند،قرآني،بيماري،انسان،نكات،نماز

نکات قرآنی؛
حجت الاسلام و المسلمین سید جواد بهشتی خطیب و کارشناس امور قرآنی در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نکات قرآنی در وصف یاد خداوند اظهار کرد: همواره انسان ها به بیماری فراموشی مبتلا هستند.
در قرآن این بیماری با عنوان «نسیان» آمده که خداوند می فرماید: «انسان چند چیز را فراموش می کند؛ ابتدا خداوند، سپس خودش و دیگری اختیاراتی است که در دست دارد.
همچنین انسان ها نصیحت نصیحتگران را فراموش می کنند و یادشان می رود روز قیامت و حساب وجود دارد.»
وی در ادامه با اشاره به درمان این بیماری گفت: تنها راه درمان این درد، یاد و ذکر خداوند است، که همه در نماز جمع شده است.
به قول استاد قرائتی نماز مانند شیر مادر است که همه نیاز طفل را برطرف می کند، انشاالله که قدر نمازهایمان را بدانیم.
مشروح این مصاحبه را در زیر مشاهده کنید؛
انتهای پیام/