سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش بیماران کرونایی در گلستان/منع تردد از سه شنبه اعمال می شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 15 بهمن 1399 - 08:33
گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از بستری ۴۰۳ بیمار کرونایی در استان خبرداد و گفت: تعداد این بیماران نسبت به روز گذشته ۱۱ نفر بیشتر شده است.
استان،شنبه،نفر،كرونا،گلستان،محدوديت

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل شامگاه سه شنبه در گفتگوی خبری اظهارکرد: تعداد بیماران کرونایی در استان نسبت به روز گذشته ۱۱ نفر افزایش یافته و به ۴۰۳ نفر رسیده است.
وی افزود: از این تعداد بیمار، ۷۷ نفر در آی سی یو بستری بوده و ۲۹ نفر هم به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان کرد: پنج شهرستان استان آبی و بقیه شهرستان ها در وضعیت زرد کرونایی هستند.
وی تأکید کرد: امیدواریم با رعایت پروتکل های بهداشتی و پرهیز از دورهمی ها شرایط بهتری را نسبت به اسفندماه سال گذشته شاهد باشیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم گفت: طبق تصمیمات ستاد ملی کرونا از هفته آینده منع تردد به استان های شمالی برقرار خواهد شد و خودرویی نمی تواند از سایر استان ها به این سه استان شمالی وارد شود.
ناهید جعفری بیان کرد: این محدودیت از سه شنبه (۲۱ بهمن) الی شنبه اعمال شده ولی جزئیات این محدودیت ها و چگونگی اجرا روز شنبه هفته پیش رو در ستاد ملی کرونا مشخص خواهد شد.