خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹ استان کشور زیر خط سرانه فضاهای آموزشی قرار دارند

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 14 بهمن 1399 - 20:14
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۹ استان کشور زیر خط سرانه فضاهای آموزشی قرار دارند، گفت: امسال بودجه فضاهای آموزشی به پنج درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۰ رسیده است.
فضاهاي،آموزشي،بودجه،كشور،مدارس،سرانه

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۹ استان کشور زیر خط سرانه فضاهای آموزشی قرار دارند، گفت: امسال بودجه فضاهای آموزشی به پنج درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۰ رسیده است.
مهراالله رخشانی‌مهر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تویسرکان در ارتباط با وضعیت فضاهای آموزشی کشور و اینکه آیا تعداد آنها کافی است یا خیر اظهار کرد: مسلماً نیاز به ایجاد فضاهای آموزشی بیشتری در کشور داریم زیرا ۹ استان کشور زیر خط سرانه فضاهای آموزشی هستند که باید نسبت به تأمین آن و ایجاد سرانه به ۵.۲ متر مربع اقدام کنیم.
وی درباره بودجه هم برای این فضاها گفت: بودجه فضاهای آموزشی در سال ۹۶ حدود ۱.۶ درصد اعتبارات عمرانی کشور برای مدرسه‌سازی بود که امسال این میزان به حدود پنج درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۰ رسیده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص وضعیت استفاده از فضاهای مدارس با شیوع کرونا اظهار کرد: در مناطق پرجمعیت دانش‌آموزی، مجموعه‌های اداری فعال هستند و در مناطق عشایری هم که دانش‌آموزان در مدارس هستند.
وی تاکید کرد: در مناطقی که پروتکل‌ها اجازه حضور دانش‌آموز را نمی‌دهد، باید موضوع نگهداری مدارس و تعمیرات اساسی و تعمیر و تجهیز مدارس را در دستور کار قرار دهیم که این مهم در این دوره در حال انجام است.
رخشانی‌مهر به ایجاد مجتمع‌های آموزشی به نام سردار شهید سلیمانی با هدف کارگروهی خبر داد و گفت: این مجتمع‌ها دارای سالن‌های ورزشی استاندار، فضای بازی و زمین‌های چمن مصنوعی هستند.
انتهای پیام/89010/و