خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت یک میلیون تنی پرورش ماهی در قفس در دریای خزر

مهر | اقتصادی، استان‌ها | سه شنبه، 14 بهمن 1399 - 19:41
رشت- رئیس سازمان شیلات با اشاره به وجود ظرفیت یک میلیون تنی پرورش ماهی در قفس در دریای خزر، گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور به ۱۳.۳ کیلوگرم افزایش یافته است.
شيلاتي،گيلان،ماهي،پرورش،اشاره

نبی الله خون میرزایی در حاشیه سفر دو روزه به استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: گیلان قطب برجسته فعالیت‌های شیلاتی در رده‌های مختلف پرورش فرآوری و سایر زمینه‌ها است.
وی افزود: مصرف سرانه ماهی در سال ۵۷ یک کیلوگرم در سال بود که این مقدار در سال گذشته به ۱۳.۳ کیلوگرم در کشور رسیده است.
خون میرزایی با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در گیلان از میانگین کشوری بالاتر است، ادامه داد: برای پرورش ماهی در قفس در دریای خزر یک میلیون تن مطالعه شده که بخش قابل توجهی از آن در گیلان اجرا می‌شود.
وی با اشاره به تعهدات و تکالیف و همچنین ارائه مشوق‌های لازم برای جلب و جذب سرمایه گذاران در پرورش ماهی در قفس، تاکید کرد: با توجه به جاذبه‌های ظرفیت‌های شیلاتی، در کل کشور با افزایش سرمایه گذاری روبرو شده ایم و تقاضا برای سرمایه گذاری در فعالیت‌های شیلاتی بسیار است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین به آمار میزان تولیدات شیلاتی امسال در کشور اشاره و اضافه کرد: هنوز آمار جمع بندی نشده اما برآوردها نشان از رشد چشمگیر تولیدات در مقایسه با سال گذشته دارد.