خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۹ طرح عمرانی اقتصادی در اراک به بهره برداری رسید

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 14 بهمن 1399 - 17:40
اراک- استاندار مرکزی گفت: در ایام دهه فجر امسال بیش از ۱۳۹ طرح عمرانی اقتصادی در شهرستان اراک بهره‌برداری شد که این طرح‌ها برای ۴ هزار و ۱۰۰ نفر اشتغالزایی کرده‌اند.
افتتاح،اراك،خورشيدي،فجر،ريال،فرمانفرما

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده در سومین روز از ایام دهه فجر، در حاشیه بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی اقتصادی شهرستان اراک در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: برای ایجاد و بهره برداری از طرح‌های دهه فجر امسال در شهرستان اراک بالغ بر ۴ هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
وی افزود: یکی از طرح‌هایی که امروز عملیات اجرایی آن آغاز شد، نیروگاه خورشیدی ۸۰ کیلو واتی موقوفه فرمانفرما است.
که در زمینی به وسعت یکهزار مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال است.
استاندار مرکزی بیان کرد: همچنین نیروگاه خورشیدی ۲۹ کیلوواتی موقوفه فرمانفرما در فضای به وسعت ۲۵۰ مترمربع افتتاح شد که برای اجرای این طرح سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار سرمایه گذاری شده است.
آقازاده خاطرنشان کرد: آغاز عملیات آبرسانی پروژه خطوط انتقال رینگ جنوبی، افتتاح تجهیزات پزشکی بهار طب امین، افتتاح چندین پروژه انرژی خورشیدی و افتتاح ۲۰ غرفه در میدان میوه تره بار اراک از طرح‌هایی است که در سومین روز از دهه فجر در اراک افتتاح و بهره‌برداری شد.