خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موسوی لارگانی: عدم حضور رییس جمهور در جلسه بررسی کلیات بودجه، بی احترامی به ملت است

ایسنا | سیاسی، اقتصادی | سه شنبه، 14 بهمن 1399 - 11:18
یک عضو هیات رییسه مجلس با انتقاد از عدم حضور رییس جمهور در جلسه بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس گفت: این امر به معنای بی احترامی به ملت و بی احترامی به نمایندگانی است که عصاره فضائل ملت هستند.
مجلس،رييس،احترامي،لايحه،جمهور،ملت،جلسه،بودجه،دولت،پذيريم

یک عضو هیات رییسه مجلس با انتقاد از عدم حضور رییس جمهور در جلسه بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس گفت: این امر به معنای بی احترامی به ملت و بی احترامی به نمایندگانی است که عصاره فضائل ملت هستند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس درباره عدم حضور رییس جمهور در جلسه خطاب به رییس مجلس اظهار کرد: شما اشاره کردید که ۱۰ روز قبل به آقای رییس جمهور نامه ای نوشتید، ولی حقیقتا این موضوع بی احترامی به ملت ایران است، این امر به معنای بی احترامی به نمایندگانی است که عصاره فضائل ملت هستند، نزدیک به ۹ ماه از آغاز به کار مجلس یازدهم می گذرد ولی آقای رییس جمهور برای یکبار هم در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حاضر نشدند، این موضوع توجیه ندارد که در قرنطینه باشند و اظهار نظر کنند که مصوبه مجلس را نمی پذیریم.
وی اضافه کرد: ایشان فرصت داشتند امروز ایرادات خود را از تریبون مجلس شورای اسلامی بیان کنند، اینکه صرفا از جلسه هیات دولت اعلام کنند ما مصوبه مجلس و لایحه کمیسیون تلفیق را نمی پذیریم صحیح نیست.
این عضو هیات رییسه مجلس گفت: زمانی که قرار بود کلیات لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق رد شود، اعلام کردند ما با تغییرات هیچ مشکلی نداشته و آن را می پذیریم، یعنی به مجلس اجازه تغییر دادند و نمایندگان دولت و سازمان برنامه و بودجه در تمام جلسات کمیسیون تلفیق حضور داشتند.
موسوی لارگانی در پایان اضافه کرد: لایحه بودجه دولت بیشتر جنبه سیاسی داشت تا جنبه رفع مشکلات مردم، به صف های خرید روغن نگاه کنید، در کجا برای فراهم کردن کالاهای اساسی ارز ۴۲۰۰ تومانی داده شد؟
ما که تا پایان سال ارز ۴۲۰۰ تومانی در اختیار دولت قرار دادیم، چرا هر روز مسئله جدیدی برای مجلس یازدهم که به فرموده مقام معظم رهبری یکی از قوی ترین و انقلابی ترین مجالس است، ایجاد می کنند؟
انتهای پیام