افزایش موارد بستری کرونا در یزد/ حال ۵۱ نفر وخیم است
یزدـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد از افزایش موارد بستری کرونا در یزد خبر داد و گفت: این افزایش به دلیل عادیانگاری شرایط به وجود آمده است.

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر از بستری ۱۵۳ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان یزد خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد، ۵۱ نفر به دلیل وخیم بودن حالشان در بخش مراقبتهای ویژه بستری شده اند.
وی یادآور شد: طی روزهای اخیر روزانه یک یا دو مورد فوت ناشی از کرونا در استان اتفاق می افتد، افزود: این در حالی است که آمار فوتیها در هفته های اخیر به صفر رسیده بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد تاکید کرد: اگر شرایط توسط مردم عادی تلقی شود، شاهد روند افزایشی مبتلایان و بستری های کرونایی در بیمارستانهای استان خواهیم بود.
نوری شادکام تصریح کرد: اعتقاد به پایان کرونا کاملاً اشتباه است و هرگاه غفلت کنیم، باید منتظر افزایش آمار بستریهای مبتلا به کرونا باشیم و در صورت تدوام عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی، به زودی شاهد بازگشت روزهای سیاه کرونایی خواهیم بود.