خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل‌بندهای "کرخه" به مویی بندند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 13 بهمن 1399 - 09:43
فرماندار دشت آزادگان با اشاره به عدم لایروبی رودخانه کرخه در ۲۵ سال گذشته، بر لزوم لایروبی این رودخانه تاکید کرد.
رودخانه،لايروبي،كرخه،ترميم

ایسنا/خوزستان فرماندار دشت آزادگان با اشاره به عدم لایروبی رودخانه کرخه در ۲۵ سال گذشته، بر لزوم لایروبی این رودخانه تاکید کرد.
حمید سیلاوی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت ترمیم سیل‌بندهای این شهرستان پس از سیل سال گذشته، اظهار کرد: تقریبا ۹۲ درصد سیل‌بندها ترمیم شده‌اند اما با توجه به اینکه ترمیم سیل‌بندها به صورت اساسی انجام نشده و از طرفی کشاورزان نیز برخی سیل‌بندها را شکافته و برای آبرسانی به مزارع خود، لوله‌گذاری کرده‌اند؛ به محض افزایش دبی رودخانه کرخه ممکن است سیل‌بندها مجددا شکسته شوند بنابراین باید مجددا ترمیم سیل‌بندها به صورت اساسی انجام شود.
وی افزود: ۲۵ سال است که رودخانه کرخه در مقطع حمیدیه تا هورالعظیم لایروبی نشده است و با پیگیری‌های انجام‌شده فعلا بخش‌های خطرناک رودخانه را لایروبی کرده‌ایم.
فرماندار دشت آزادگان بیان کرد: در حال حاضر دبی رودخانه کرخه ۱۲۰ تا ۱۵۰ مترمکعب بر ثانیه است و سیل‌بندها نیز در برابر دبی تا ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه مقاوم هستند.
سیلاوی گفت: برای پیشگیری از خطرات احتمالی و طغیان رودخانه باید ترمیم سیل‌بندها، لایروبی رودخانه کرخه و احیای سیل‌برها انجام شود تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.
انتهای پیام