خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعال‌سازی معادن راکد استان بوشهر/ ۵۸ واحد در دستور کار است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 بهمن 1399 - 00:46
بوشهر- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: برنامه‌ریزی گسترده‌ای داریم تا معادن راکد استان بوشهر فعال شوند که تاکنون ۱۲ واحد فعال شده است.
بوشهر،استان،معدن

سید حسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار‬ مهر‬ اظهار‬ داشت: استان بوشهر در حوزه معادن دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که استفاده مناسب از این ظرفیت‌ها نقش مهمی در توسعه اشتغال و درآمدزایی خواهد داشت.
وی از تلاش ویژه برای فعال‌سازی معادن راکد در سطح استان خبر داد و اضافه کرد: طی سال جاری تاکنون ۱۲ واحد معدنی بوشهر احیا شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به اجرای مرحله مزایده ۵۸ معدن راکد بوشهر خاطرنشان کرد: این معادن با ورود سرمایه‌‎گذاران شمار دیگری از واحدهای معدنی استان فعال می‎‌شوند.
حسینی ادامه داد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان بوشهر تلاش ویژه‌ای را برای فعال سازی واحدهای معدنی به عنوان بخشی از اقتصاد در دستور کار دارد زیرا منبع درآمدی مناسب به شمار می‌رود.