خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحقیق و تفحص از شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا و کفش ملی در مجلس کلید خورد

ایسنا | سیاسی، اقتصادی | یکشنبه، 12 بهمن 1399 - 17:56
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با تحقیق و تفحص از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا و کفش ملی خبر داد.
كميسيون،اقتصادي،تفحص،موافقت

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با تحقیق و تفحص از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا و کفش ملی خبر داد.
مهدی طغیانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسه بعد از ظهر امروز (یکشنبه) کمیسیون‌ اقتصادی گفت: در این جلسه موضوع تقاضای تعدادی از نمایندگان برای اعمال ماده ۲۳۴ آئین‌نامه داخلی مجلس با عنوان «چرایی تاخیر چند ماهه در ترخیص کالاهای اساسی مورد نیاز کشور» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: کمیسیون اقتصادی بعد از انجام رای‌گیری با اعمال ماده ۲۳۴ و انجام تحقیقات درباره موضوع چرایی تاخیر چند ماهه در ترخیص کالاهای اساسی مورد نیاز کشور موافقت کرد.
طغیانی یادآور شد: همچنین تقاضای تعدادی از نمایندگان به منظور ضرورت انجام تحقیق و تفحص از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا و کفش ملی در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت و نهایتا به رای‌ گذاشته شد که کمیسیون اقتصادی با انجام این تحقیق و تفحص موافقت کرد.
انتهای پیام