خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ طرح ترافیک سال بعد ۲۵ درصد افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 12 بهمن 1399 - 11:24
شورای شهر تهران نرخ عوارض طرح ترافیک سال بعد را ۲۵ درصد و عوارض ساختمانی را ۵۰ درصد افزایش داد.
درصد،افزايش،شوراي،شهر،تهران،عوارض،شورا

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد علیخانی عضو شورای شهر تهران در جلسه امروز شورای شهر تهران اظهار کرد: جلسه مشترکی به صورت مجازی با اعضا کمیسیون برنامه و بودجه و حمل و نقل برگزار شد که نتایج آن برای ریاست شورا ارسال شد.
وی گفت: ما چند تغییر داشتیم که یکی از آنها در مورد افزایش نرخ پایه عوارض بود، لایحه شهرداری ٢٠ درصد افزایش را پیشنهاد داده بود که این رقم در کمیسیون مشترک به ٢٥ درصد تغییر پیدا کرد یعنی ٢٨ هزار و ٨٠٠ به ٣٥ هزار تبدیل شد.
وی یادآور شد: مورد بعدی افزایش بهای خدمات صدور سالانه مجوز تردد بود که از ٢٠ به ٢٥ درصد افزایش پیدا کرد، یعنی از مبلغ ثابت ٥ هزار تومان ٢٥ درصد تغییر کرد.
عضو شورای شهر تهران بیان کرد: مورد بعدی تعیین موارد و تخصیص درآمد‌ها هم بود که قبلا ٤٠ درصد به سازمان حمل و نقل اختصاص پیدا می‌کرده، اما متاسفانه پرداخت نمیشده و نوسازی تاکسی متوقف شده بود، رای گیری انجام شد، رای اورد و امروز تقدیم صحن علنی شورا شد.
در ادامه مسجد جامعی تنها مخالف این مصوبه بود.
همچنین نرخ عوارض ساختمانی در سال ۱۴۰۰ به میزان ۵۰ درصد افزایش یافت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/