خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال ۱۰ نمونه مشکوک به‌ کرونای انگلیسی از اصفهان به تهران

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 بهمن 1399 - 10:13
اصفهان - مدیر مرکز بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان از ارسال ۱۰ نمونه مشکوک به کرونای انگلیسی از اصفهان به انستیتوپاستور تهران خبر داد.
اصفهان،بيماري،استان،كرونا،شيوع،مثبت

رضا فدایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در حال حاضر میزان ابتلاء به کرونا در استان اصفهان به یک نهم دوران پیک این بیماری کاهش یافته است، اظهار داشت: البته باید توجه داشت که طی چند هفته شاهد روند نزولی این بیماری بودیم اما در روزهای اخیر این روند نزولی ثابت شده است.
وی با بیان اینکه در برخی از شهرستان‌های استان شاهد افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا هستیم، اضافه کرد: شاید این دلیل افزایش شناسایی افراد مبتلا به دلیل توسعه فعالیت‌های بیماریابی بوده است.
مدیر مرکز بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه شهروندان همچنان باید نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه داشته باشند، افزود: ممکن است بیماری در ابعادی که در گذشته بود برنگردد اما نوساناتی را خواهیم داشت.
وی در خصوص شیوع کرونای انگلیسی در اصفهان نیز ابراز داشت: در این زمینه ۱۰ نمونه مشکوک به این ویروس از اصفهان برای انستیتو پاستور تهران ارسال شد که خوشبختانه هیچکدام مثبت نبود.
شناسایی ۲ مورد مثبت آنفلوآنزا در اصفهان
فدایی در خصوص شیوع آنفلوآنزا در اصفهان نیز گفت: در سال جاری تنها دو مورد مثبت این بیماری را داشته‌ایم و خوشبختانه این بیماری در اصفهان شیوع پیدا نکرد.
وی در خصوص استفاده از کیت‌های تشخیص سریع کرونا در اصفهان نیز گفت: این کیت‌ها نیز مورد استفاده قرار گرفت و نتایج خوبی را در استان در امر پیشگیری به همراه داشت.