خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / شروط عارف برای ائتلاف در انتخابات

ایسنا | چند‌رسانه‌ای | یکشنبه، 12 بهمن 1399 - 07:33
محمدرضا عارف با بیان اینکه "احزاب و جریانات سیاسی باید خیلی شفاف مواضع و افراد مدنظر خود را اعلام کنند"، می‌گوید: نظر من از چند سال قبل این بوده که هر دو جریان اصلی کشور باید با یکدیگر رقابت جدی کنند و در این مسیر، می‌شود ائتلاف هم شکل بگیرد؛ اما ائتلاف باید درست و با هدف مشخص شکل بگیرد. رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم، از عمل نکردن تعهدات انتخاباتی از سوی تعدادی از کاندیداهای لیست امید در مجلس قبل انتقاد می‌کند و می‌گوید برخی از کسانی که با لیست امید وارد شدند، به تعهد مکتوبی که داده بودند، عمل نکردند. جریانات اصلاحات باید کاندیدا اعلام کند و حضور فعال داشته باشد و امروز هم در همین مسیر است.
اميد،جريانات،ليست،ائتلاف

محمدرضا عارف با بیان اینکه "احزاب و جریانات سیاسی باید خیلی شفاف مواضع و افراد مدنظر خود را اعلام کنند"، می‌گوید: نظر من از چند سال قبل این بوده که هر دو جریان اصلی کشور باید با یکدیگر رقابت جدی کنند و در این مسیر، می‌شود ائتلاف هم شکل بگیرد؛ اما ائتلاف باید درست و با هدف مشخص شکل بگیرد.
رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم، از عمل نکردن تعهدات انتخاباتی از سوی تعدادی از کاندیداهای لیست امید در مجلس قبل انتقاد می‌کند و می‌گوید برخی از کسانی که با لیست امید وارد شدند، به تعهد مکتوبی که داده بودند، عمل نکردند.
جریانات اصلاحات باید کاندیدا اعلام کند و حضور فعال داشته باشد و امروز هم در همین مسیر است.
تصویربردار و تدوینگر: نوید مرسلی / خبرنگار: محسن فرامرزی