خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت پذیرش مسافر در فرودگاه آبادان

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | شنبه، 11 بهمن 1399 - 11:32
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از افزایش صد درصدی ظرفیت پذیرش مسافر در فرودگاه آبادان پس از ۵۰ سال خبر داد.
فرودگاه،آبادان،شركت،اروند،ناوبري،مسافر

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از افزایش صد درصدی ظرفیت پذیرش مسافر در فرودگاه آبادان پس از ۵۰ سال خبر داد.
سیاوش امیرمکری در مراسم افتتاح پروژه‌های فرودگاه آبادان که امروز (۱۱ بهمن‌ماه) با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: شرکت فرودگاه‌های کشور در دو سال گذشته با مشارکت منطقه آزاد اروند تصمیم به اجرای پروژه‌های مربوط به فرودگاه آبادان گرفت و امروز شاهد به بهره‌برداری رسیدن ۱۰ پروژه در این فرودگاه هستیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: ایجاد ۸ هزار و ۹۰۰ متر مربع فضای ترمینالی و بیش از ۵۲ هزار مترمربع فضاسازی و توسعه فضای سبز فرودگاه، از جمله اقدامات انجام‌شده در فرودگاه آیت‌الله جمی آبادان است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تصریح کرد: با همکاری انجام‌شده با منطقه آزاد اروند در زمینه توسعه فرودگاه، توانستیم بعد از حدود ۵۰ سال ظرفیت پذیرش مسافر در فرودگاه آبادان را صد درصد افزایش دهیم و امیدواریم حداقل تا ۳۰ سال آینده مردم از این فضا و خدمات بهره‌مند شوند.
امیرمکری بیان کرد: علی‌رغم اینکه در یک سال گذشته شرایط مالی محدودی به دلیل شیوع کرونا برای شرکت هواپیمایی کشور ایجاد شده است، با تاکید وزیر راه و شهرسازی، فرودگاه‌های خوزستان در اولویت بوده‌اند.
انتهای پیام