خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باتری سکه ای، جان کودک خردسال را گرفت

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 11 بهمن 1399 - 07:02
یک لحظه غفلت از کودک خردسال منجر به رقم خوردن بزرگترین تراژدی زندگی یک زوج آمریکایی شد.
كودك،باتري،قورت،جانش،خونريزي،هوف

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کودک خردسال آمریکایی که اقدام به قورت دادن یک باتری سکه‌ای کرده بود بر اثر خونریزی جانش را از دست داد.
«جاناتان هوف»، ۲۳ ماهه پس از چهار روز از قورت دادن باتری در حالی که دچار سوختگی مری، روده و آئورت بر اثر خونریزی مهلک جانش سپرد.
بیشتر بخوانید
این کودک اهل کارولینای شمالی که بدون آنکه والدینش متوجه شوند باتری را به دهان خود انداخته و قورت داده بود در تاریخ ۲۰ دسامبر جانش را از دست داد.
این در حالی بود که والدین این کودک «جکی هوف» ۳۵ ساله و «ای جِی» ۳۴ ساله در ابتدا به دلیل آنکه باتری موجب بالارفتن دمای بدن کودک و خونریزی از بینی او شده بود تصور می‌کردند که فرزند آن‌ها دچار یک نوع عفونت ویروسی شده است.
با وجود دو بار مراجعه به پزشک، استفراغ خونی جاناتان آغاز و سپس او کاملا بیهوش شد.
مادر کودک که دستیار پزشک بود تا رسیدن آمبولانس برای نجات فرزندش اقدام به انجام عملیات نجات (CPR) کرد، اما این کودک به طرزی تراژدیک درگذشت.
پس از انجام کالبدشکافی یک باتری سکه‌ای مربوط به کلیدیاب ریموتی در روده این کودک پیدا شد.
انتهای پیام/