خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشایی مقر دیپلماتیک فلسطین در آمریکا با موانع قانونی روبروست

مهر | بین‌الملل | شنبه، 11 بهمن 1399 - 00:59
طرح دولت جدید آمریکا برای بازگشایی دفتر هیأت دیپلماتیک «سازمان آزادی‌بخش فلسطین» در شهر واشنگتن دی. سی. با موانع قانونی روبرو است.
فلسطينيان،واشنگتن،آمريكا،بايدن،دفتر،سازمان،پيشين،ايالات،متحد ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مقامات و مشاوران «سازمان آزادی‌بخش فلسطین» می‌گویند وجود قانونی که مقامات فلسطینی را طبق دادخواست‌های ضدترور با محکومیت و مجازات مواجه می‌سازد، از اجرایی شدن طرح «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده برای بازگشایی دفتر هیأت دیپلماتیک این سازمان در شهر واشنگتن دی.
سی.
ممانعت می‌کند.
پس از وخیم شدن روابط آمریکا با فلسطینیان در دوران «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا که با بستن دفتر سازمان آزادی‌بخش فلسطین در واشنگتن دی.
سی.
در سال ۲۰۱۸ و قطع میلیون‌ها دلار کمک مالی به کرانه باختری و نوار غزه همراه بود، اکنون دولت بایدن به ترمیم روابط واشنگتن با فلسطینیان امیدوار است.
اما به دلیل مصوبه ضد ترور کنگره که در سال ۲۰۱۹ با امضای ترامپ به قانون تبدیل شد، فلسطینیان در صورت گشایش یک دفتر نمایندگی در ایالات متحده محکوم به پرداخت ۶۵۵.۵ میلیون دلار جریمه نقدی از سوی دادگاه‌های آمریکا می‌شوند.
همچنین در مورد اینکه چگونه بایدن به تعهد خود برای از سرگیری کمک اقتصادی به فلسطینیان جامه عمل بپوشاند، پرسش‌های اساسی مطرح است.
طبق «قانون تایلر فورس» که در سال ۲۰۱۸ در کنگره تصویب شد، تا زمانی که فلسطینیان به افرادی که در زندان‌های اسرائیل به دلیل ارتکاب به جرائم خشونت بار محبوس هستند، مبالغی پرداخت می‌کنند کمک‌های واشنگتن ممنوع خواهد بود.
با این حال، «ریچارد میلز» نماینده موقت ایالات متحده در سازمان ملل روز سه شنبه در نشست شورای امنیت بدون ارائه یک برنامه زمانی گفت که واشنگتن «قصد دارد برای بازگشایی دفتر هیأتهای دیپلماتیک که در دوره دولت پیشین آمریکا بسته شده‌اند، گام‌هایی بردارد».
گفتنی است، موانع حقوقی از این دست طیف چالشهایی را نشان می‌دهد که بایدن برای احیای روابط با فلسطینیان و همچنین لغو اقدامات پیشین ترامپ با آنها مواجه است؛ زیرا ترامپ با اتخاذ یک سری سیاستها به سود رژیم صهیونیستی- از جمله پایان مخالفت واشنگتن با شهرک‌سازی‌های اسرائیل در کرانه باختری- سیاست دیرینه آمریکا در منطقه خاورمیانه را به طور کامل دگرگون کرد.