خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار اسپری رنگ در مغازه تابلوسازی در مشهد/ ۲ نفر مجروح شدند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 09 بهمن 1399 - 15:26
معاون عملیات آتش‌نشانی مشهد از انفجار اسپری رنگ در یک مغازه تابلوسازی و ایراد خسارت به چند خودرو و مغازه در خیابان شاهین‌فر مشهد خبر داد.
مشهد،محل،اسپري،مغازه،انفجار،رنگ

ایسنا/خراسان رضوی معاون عملیات آتش‌نشانی مشهد از انفجار اسپری رنگ در یک مغازه تابلوسازی و ایراد خسارت به چند خودرو و مغازه در خیابان شاهین‌فر مشهد خبر داد.
مهدی رضایی با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی اعلام این حادثه به سامانه ۱۲۵، ستاد فرماندهی بلافاصله آتش نشانان ایستگاه یک را به محل حادثه در کوچه شاهین‌فر مشهد اعزام کرد که با حضور آتش نشانان در محل مشخص شد، انفجار اسپری رنگ در یک مغازه تابلو سازی باعث تخریب شیشه‌های دو واحد تجاری دیگر و ایراد خسارت به دو خودرو پژو پارس و ۲۰۶ پارک شده در محل شده است.
معاون عملیات آتش‌نشانی مشهد افزود: در بررسی اولیه مشخص شد، گذاشتن اسپری رنگ در مجاورت حرارت باعث این انفجار بوده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، وی ادامه داد: نیروهای امدادی پس از ایمن‌سازی محل دو نفر را که در این حادثه به صورت سطحی مصدوم شده بودند برای مداوا تحویل تکنسین‌های اورژانس حاضر در محل داده و به ایستگاه خویش مراجعت کردند.
انتهای پیام