سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگر بیجاری با افتادن در کوره آتش جان خود را از دست داد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 09 بهمن 1399 - 14:52
بیجار- دقایقی قبل کارگر بهره بردار کارخانه سیمان کردستان در حین نظافت گرید کولر کوره کارخانه به داخل آتش افتاد و در دم جان داد.
كارخانه،نظافت،خراطي،پرسنل،كردستان،كارگر،سيمان،محل

محمد خراطی رئیس کارخانه سیمان کردستان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: علی رضا حق مرادی کارگر فقید از پرسنل بهره بردار این کارخانه بوده که به همراه پنج نفر دیگر از پرسنل مشغول نظافت در کارخانه بوده‌اند.
وی افزود: همکار متوفی پس از اتمام کار نظافت به دلیل نامشخص به بخشی که ممنوعه است مراجعه کرده و این حادثه تلخ روی داده است.
خراطی اعلام کرد: این کارگر بیش از ۱۰ سال در کارخانه سیمان کردستان سابقه فعالت دارد و با تمام روال کار آشنا بوده و هر دو ماه یک بار عملیات نظافت را به همراه دیگر همکارانش انجام می داده است.
وی افزود: نظافت گرید کولرها از بدو ساخت کارخانه به همین روال صورت می‌پذیرد و در طول ۲۵ سال که از عمر کارخانه می‌گذرد این اولین اتفاق به این شکل است که متأسفانه روی داده است.
رئیس کارخانه سیمان کردستان اظهار کرد: در بررسی‌های اولیه به نظر می‌رسد که این فرد بر اثر استنشاق گازهای بسیار گرم در این محل ممنوعه بیهوش و به داخل کوره افتاده است که موضوع تحت بررسی کارشناسی قرار گرفته است.
خراطی تصریح کرد: پرسنل واحد ایمنی کارخانه پس از وقوع حادثه به سرعت به محل اعزام شده و جسد وی را از محل به بیرون انتقال دادند که متأسفانه قسمت بالا تنه این فرد دچار سوختگی شده بود و در همان لحظات نخستین جان خود را از دست داده بود.
وی ضمن تسلیت به خانواده این کارگر زحمتکش ابراز امیدواری کرد که با کارشناسی‌ها و اقدامات ایمنی که در آینده صورت خواهد گرفت دیگر شاهد وقوع این حوادث تلخ نباشیم.