خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عامل تیراندازی و مجروحیت دو شهروند خاشی دستگیر شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 09 بهمن 1399 - 13:01
زاهدان - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری عامل تیراندازی و مجروحیت ۲ نفر از شهروندان بخش «ایرندگان» از توابع شهرستان خاش خبر داد.
تيراندازي،امنيت،مأموران،عامل،پليس،مخلان،خاش

سردار احمد طاهری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: یازدهم مهرماه سال جاری در پی وقوع یک فقره تیراندازی در یکی از روستاهای "بخش ای رندگان" شهرستان خاش که منجر به مجروحیت ۲ نفر از شهروندان شد، بررسی موضوع و دستگیری عامل و یا عاملان آن در دستور کار مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان خاش قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی با اقدامات فنی و اطلاعاتی عامل تیراندازی را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در مخفیگاهش دستگیر کردند.
رئیس پلیس استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه علت وانگیزه این اقدام شرارت آمیز، اختلاف قبلی عامل تیراندازی با مصدومین بوده، تصریح کرد: مأموران در بازرسی از مخفیگاه این شرور ۲ قبضه سلاح شکاری غیرمجاز بکار رفته در تیراندازی را کشف کردند.
وی در پایان با هشدار با مخلان نظم و امنیت عمومی هشدار داد: تیراندازی خط قرمز پلیس است و نیروی انتظامی در راستای برقراری نظم امنیت با تلاش شبانه روزی با مخلان امنیت و آرامش به شدت برخورد می‌کند و اجازه جولان به آنها را نخواهد داد.