خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد فوتی‌های کرونا در البرز به ۲۶۶۱ نفر رسید

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 09 بهمن 1399 - 11:43
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته پنج بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۲۶۶۱ نفر رسیده است.
نفر،جان،استان،كرونا

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته پنج بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۲۶۶۱ نفر رسیده است.
دکتر محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۹ بهمن ماه ۳۴ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک، از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز ۳۰ هزار و ۱۱۹ نفر است.
فتحی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۲۶۴ نفر شامل موارد قطعی ، محتمل و مشکوک، در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۷۴ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته پنج بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۲۶۶۱ نفر رسیده است.
فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۲۷ هزار و ۱۹۲ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.
انتهای پیام