خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آذری جهرمی دوباره به سیستان و بلوچستان می رود؟

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | پنجشنبه، 09 بهمن 1399 - 11:42
وزیر ارتباطات با به اشتراک گذاشتن پستی در صفحه شخصی خود، توضیحاتی را درباره اتصال اینترنت در سیستان و بلوچستان ارائه و از سفر دوباره به این استان خبر داده است.
بلوچستان،سيستان،جهرمي،مجازي،محروم،زودي

به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و اطلاعات کشور که چندی پیش با همکاری نهادهای مربوطه پروژه محرومیت زدایی اینترنتی در مناطق محروم سیستان و بلوچستان را راه اندازی کرد امروز با انتشار پستی در صفحه مجازی خود، توضیحات جدیدی را در این باره ارائه کرد.
جهرمی در صفحه‌اش نوشت:
"عملیات اتصال روستا‌های محروم سیستان و بلوچستان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت، پیشرفت خوبی داره.
بعضی اپراتور‌ها عالی عمل کردند و برخی هم خوب بودن.
همه در حال تلاشند تا همه جای سیستان و بلوچستان در دسترس باشه.
به برخی دلایل که به زودی توضیح خواهم داد کمی از برنامه عقب هستیم؛ به زودی مجددا به اونجا میرم تا برخی برنامه‌ها رو تغییر بدیم که این عقب‌ماندگی جبران بشه.
همکاری مردم و بزرگان و همچنین همه مدیران استانی با ما بی‌نظیره.
از همه‌ اون‌ها ممنونم.
گزارش به مردم"
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/