خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رزمایش سیاسی سپاه دهه فجر در ۵۰ نقطه شهری در گیلان برگزار می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 09 بهمن 1399 - 10:59
رشت- معاون سیاسی سپاه قدس گیلان با اشاره به برگزاری رزمایش سیاسی همزمان با آغاز دهه فجر، گفت: این رزمایش در ۵۰ نقطه شهر و در سه سطح برگزار می‌شود.
سپاه،سياسي،انقلاب،اشاره،مكتب،رهبري،سطح،برگزار،قدس،گيلان،جامع ...

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ امین یادگاری صبح پنج شنبه در نشست خبری با بیان اینکه انقلاب اسلامی با سه ویژگی بارز همچون مکتب اسلام، رهبری امام و همت و همراهی مردم شکل گرفت، بیان کرد: مکتب اسلام سرلوحه کار ما بوده و مکتب اهل بیت نیز برگرفته از مکتب اسلام است.
معاون سیاسی سپاه قدس گیلان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مصلی رشت، تصریح کرد: اندیشمندان و تحلیلگران سیاسی پیروزی انقلاب اسلامی را مدیون پایداری و استقامت مردم و ایثارگری جوانان در جبهه‌های جنگ می‌دانند.
وی با بیان اینکه مکتب سردار سلیمانی برگرفته از رهبری برجسته امام خمینی و مقام معظم رهبری است، افزود: منظومه فکری رهبر معظم انقلاب نیز یک مکتب است.
یادگاری با اشاره به تأثیر انقلاب بر معادلات جهان، اضافه کرد: کسینجر درباره امام خمینی می‌گوید که ایشان غرب را با بحران برنامه ریزی مواجه کرد و مجال هر نوع اقدامی را از سیاستمداران گرفت به طوری که گویی از جای دیگر الهام می‌گرفت.
معاون سیاسی سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه تبیین، روشنگری و بصیرت افزایی در جامعه وظیفه سپاه است، گفت: تا ماه گذشته چهار رزمایش در شفت، صومعه سرا، خمام و سیاهکل با هادیان برجسته استانی که شامل اساتید سیاسی بسیج و سپاه هستند، برگزار کردیم.
برگزاری رزمایش سیاسی سپاه قدس گیلان در سه سطح
وی با بیان اینکه این رزمایش‌های سیاسی در سه سطح برگزار می‌شود، عنوان کرد: یک سطح برای عموم جامعه در مساجد است و دومین سطح برای حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت و سومین سطح نیز برای اقشار بسیج برگزار می‌شود.
یادگاری با اشاره به اینکه مرحله بعدی این رزمایش‌ها ۱۲ و ۱۳ بهمن در رشت برگزار می‌شود، ادامه داد: این رزمایش با محوریت فرماندهی سپاه ناحیه رشت در ۵۰ نقطه شهر و در سه سطح برگزار می‌شود.
معاون سیاسی سپاه قدس گیلان هدف از برگزاری این همایش‌ها را بازخوانی گفتمان انقلاب در جامعه دانست و بیان کرد: قصد داریم در جامعه بذر نشاط و امیدآفرینی را بکاریم.
وی با اشاره به شاخصه‌های انقلابی گری مورد تاکید رهبری، افزود: پایبندی به مبانی اسلام و انقلاب، هدف گیری آرمان‌های انقلاب، پایبندی به استقلال کشور، حساسیت در برابر دشمن و تقوای دینی و سیاسی از جمله این شاخصه‌ها است.
یادگاری به دکترین رفتار سیاسی سپاه با توجه به منویات رهبری در زمان انتخابات اشاره کرد و گفت: عدم ورود در انتخابات به صورت مصداقی، اساس رفتار سیاسی در سپاه است.
معاون سیاسی سپاه قدس گیلان ادامه داد: تبیین و روشنگری و بیان شاخصه‌ها در زمان انتخابات همچون سنوات قبل در دستور کار است و رزمایش‌های سپاه رویکرد انتخاباتی ندارد.
وی با اشاره به اینکه این رزمایش‌ها با رویکرد موج آفرینی در جامعه برای بازخوانی گفتمان انقلاب برگزار می‌شود بیان کرد: هدف ما جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.