خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختتامیه یازدهمین دوسالانه سرامیک برگزار می‌شود/ پخش مجازی مراسم

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 08 بهمن 1399 - 13:17
هیربد همت آزاد دبیر یازدهمین دوسالانه ملی سرامیک از برگزاری اختتامیه این رویداد در روز جمعه ۱۰ بهمن در فرهنگسرای ‏نیاوران خبر داد.‏
دوسالانه،اختتاميه،آثار،رونمايي،برگزيده،هنرمندان،برگزاري،سرام ...

به گزارش خبرگزاری‬ مهر‬ به نقل‬ از‬ روابط عمومی یازدهمین دوسالانه سرامیک، هیربد همت آزاد دبیر این دوره از دوسالانه ملی‬ سرامیک درباره آخرین ‏شرایط برگزاری اختتامیه این رویداد گفت: بخشی از اختتامیه حضوری خواهد بود که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ‏با یک سوم ظرفیت محل برگزاری و با حضور مسئولان و هیأت داوران و شورای سیاستگذاری دوسالانه، هنرمندان (بدون ‏همراه) و برگزیدگان خواهد بود.‌
وی ادامه داد: فیلم این اختتامیه که جمعه ۱۰ بهمن ساعت ۴ بعد از ظهر برگزار می‌شود نیز ساعت ۱۹ از طریق اینستاگرام و آپارات برای علاقه مندان پخش خواهد شد.
همت آزاد بیان کرد: یک فیلم ۳۵ دقیقه‌ای تهیه شده است که شامل پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت هنری و رئیس ‏مرکز هنرهای تجسمی است به همراه گزارش تصویری از روند برگزاری دوسالانه از زمان شکل گیری تا نمایش آثار و داوری که بعد از اختتامیه و رونمایی از کتاب و اهدای جوایز در فضای مجازی پخش می‌شود.

دبیر یازدهمین دوسالانه سرامیک‬ با بیان اینکه‌ در اختتامیه از سه برگزیده و ۷ نفر قدردانی خواهد شد، گفت: همچنین در مراسم اختتامیه از ماکت کتاب این دوسالانه که کیانوش غریب پور زحمت ‏تهیه آن را کشیده است نیز رونمایی می‌شود.

وی درباره امکان خرید آثار برگزیده این دوسالانه توضیح داد: ما دوست داریم ساز و کاری بگذاریم تا آثار برگزیده خریداری شود و ‏پولی به هنرمندان برسد اما واقعیت این است که این روزها وضعیت مالی دولت اصلاً خوب نیست.
امیدواریم بتوانیم در فرصت ‏مناسبی اکسپویی برای این منظور استفاده کنیم.

در ابتدا برای این دوسالانه حدود ۸۰۰ تصویر اثر به این دبیرخانه ارسال ‏شد که حدود ۱۸۰ اثر در مرحله اول انتخاب شدند و یک فرصت یک ماهه به هنرمندان داده شد تا اصل آثار برسد و داوری نهایی از روی اصل آثار صورت گرفت.
در نهایت نیز ۱۰ آبان ماه از ۹۴ اثر از ۸۷ ‏هنرمند راه یافته به دوسالانه ‏به صورت ‏مجازی در فرهنگسرای نیاوران رونمایی شد و قریب به یک ماه این نمایشگاه برای بازدید حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ‏همچنین بازدید مجازی برپا بود.