خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیکر سه شهید گمنام در اهواز به خاک سپرده می‌شود

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 08 بهمن 1399 - 09:42
شامگاه شب گذشته پیکر پاک و مطهر سه شهید گمنام وارد اهواز شدند و امروز به خاک سپرده خواهند شد.
شهيد،اهواز،پيكر،گمنام،مطهر،پاك

شامگاه شب گذشته پیکر پاک و مطهر سه شهید گمنام وارد اهواز شدند و امروز به خاک سپرده خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، شامگاه سه شنبه پیکر پاک و مطهر سه شهید گمنام مربوط به عملیات رمضان دوران دفاع مقدس در فرودگاه بین المللی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اهواز مورد استقبال جمعی از مردم و فرماندهان سپاه قرار گرفت.
بر اساس اعلام بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خوزستان این شهدا که به تازگی در شرق بصره تفحص شدند ۲۷، ۱۶ و ۱۷ ساله بودند و طبق برنامه‌ریزی‌‌های صورت گرفته دو پیکر مطهر امروز در پارک باغ معین و حوزه علمیه امام خمینی(ره) تشییع و تدفین خواهند شد.
همچنین پیکر پاک یک شهید دیگر در بهداری رزمی جنوب در بیمارستان شهید بقایی اهواز به خاک سپرده خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، از ابتدای سال تاکنون اهواز میزبان ۹ شهید گمنام بوده که با حضور مردم شهید پرور در سطح شهر اهواز خاکسپاری شدند.
انتهای پیام/ر