خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«داروگر» به درد برندهای قدیمی دچار شد

مشرق | اقتصادی | چهارشنبه، 08 بهمن 1399 - 09:04
روز گذشته با انتشار خبر توقیف بخشی از اموال و آگهی مزایده ۴۸ دستگاه کامیون شرکت داروگر، عملا خبرهای قبلی منتشر شده درباره توقف فعالیت این شرکت تایید شد.
شركت،داروگر،صابون،مالياتي،توليد

به گزارش مشرق، براساس اطلاعیه منتشر شده از سوی سازمان امور مالیاتی ۴۸ دستگاه کامیون شرکت داروگر به دلیل بدهی مالیاتی به مزایده گذاشته می شود.
طلب اعلام شده از سوی سازمان امور مالیاتی۸۳۰ میلیارد تومان است.
بنابراین مزایده این ۴۸ کامیون با توجه به قیمت آن در بازار بخشی از حراج اموال شرکت های گروه هلدینگ داروگر است.
داروگر یا سهامی عام کف تولیدکننده انواع صابون، شامپو و سایر مواد شوینده محسوب می شود و از زیرمجموعه‌های کارخانه های تولی‌پرس قزوین است و در مجموع شامل ۱۲ شرکت زیرمجموعه در بخش‌های غذایی، دارویی، بهداشتی و شوینده است.
این شرکت در سال ۱۳۰۷ به عنوان اولین کارخانه صنعتی تولید صابون در اصفهان تأسیس شد و در ادامه تولید صابون مبادرت به تولید محصولات دیگر بهداشتی و آرایشی کرد و سرانجام در سال ۱۳۳۶شرکت داروگر به ثبت رسید.
در سال‌های ۹۵ و ۹۶ خبرهایی از تعطیلی داروگر منتشر و در ادامه تکذیب شد.
در تابستان ۹۷ اعلام شد کارگران این شرکت برای حدود یک ماه به مرخصی اجباری می‌روند.