خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داعش در عراق بسیار ضعیف است/باید از نیروهای امنیتی حمایت شود

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 بهمن 1399 - 08:30
یک نماینده عراقی تاکید کرد که تشکیلات تروریستی داعش در این کشور بسیار ضعیف است.
امنيتي،نيروهاي،عراق،تروريستي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد نیوز، «احمد الکنانی» نماینده فراکسیون پارلمان الصادقون تاکید کرد که تشکیلات تروریستی داعش بسیار ضعیف است و نباید روحیه نیروهای امنیتی عراق را تضعیف کرد.
وی افزود: ما باید از شرایط به وجود آمده و مخالفت مردم عراق با عناصر تروریستی داعش در راستای حمایت از نیروهای امنیتی استفاده کنیم.
الکنانی تاکید کرد: نیروهای امنیتی عراق توانایی مقابله با اقدامات تروریستی را دارند.
وی بیان کرد: آمریکا یک مدت زمان مشخص برای نابودی داعش تعیین کرد اما نیروهای امنیتی عراق این عناصر را در زمانی زودتر از زمان تعیین شده، از بین بردند.
الکنانی اضافه کرد: پیروزی بر داعش با کمک هوشیاری شهروندان عراقی و تکیه بر نیروهای امنیتی صورت گرفت.
این نماینده عراقی گفت: نیروهای امنیتی عراق باید با جدیت و هوشیاری مانع تکرار حوادث روزهای گذشته در کشور شوند.