خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لیگ برتر انگلیس/ صعود وستهام به رتبه چهارم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 07 بهمن 1399 - 23:41
هفته بیستم مسابقات فوتبال لیگ برتر انگلیس با صعود وستهام به رتبه چهارم آغاز شد.
بازي،وستهام،دقيقه،گل،پالاس،كريستال

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، هفته بیستم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر انگلیس با برگزاری ۲ دیدار همزمان، آغاز شد که در یکی از این بازی‌ها وستهام در ورزشگاه سلهرست پارک مهمان تیم کریستال پالاس بود که موفق شد این تیم را با نتیجه ۳ بر ۲ شکست دهد.
در این بازی کریستال پالاس با گل دقیقه سوم ویلفرد زا‌ها پیش افتاد، اما توماش سوچک در دقایق ۹ و ۲۵ برای وستهام ۲ گل به ثمر رساند .
در ادامه بازی ،کریگ داوسون در دقیقه ۶۵ گل سوم وستهام و میچی باتشوایی در دقیقه ۷+۹۰ گل دیگری برای میزبان به ثمر رساندند و این بازی با همین نتیجه پایان یافت و به این ترتیب ۳ امتیاز این بازی خارج از خانه به شاگردان دیوید مویس رسید.
وستهام با این پیروزی از ۲۰ بازی صاحب ۳۵ امتیاز شد و موقتا به رتبه چهارم صعود کرد و کریستال پالاس نیز با ۲۳ امتیاز از ۲۰ بازی در رتبه سیزدهم باقی ماند.
در ادامه این بازی‌ها از ساعت ۲۳ و ۴۵ دقیقه ساوتهمپتون میزبان آرسنال است و منچسترسیتی نیز در زمین وست بروم به میدان خواهد رفت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/