خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید بر تقویت همکاری در تماس رئیس جمهور عراق با بن‌سلمان

فارس | برگزیده، بین‌الملل | سه شنبه، 07 بهمن 1399 - 21:43
رسانه‌های سعودی از گفت‌و گوی رئیس جمهور عراق با ولی‌عهد سعودی درباره روابط و همکاری دو کشور خبر دادند.
سعودي،عراق،دوجانبه،عربستان،برهم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «برهم صالح»، رئیس جمهور عراق طی تماس تلفنی با «محمد بن سلمان آل سعود»، ولی‌عهد سعودی درباره همکاری دوجانبه و تقویت آن گفت‌وگو کرد.
روزنامه سعودی «الشرق الأوسط» سه‌شنبه‌شب نوشت که این تماس از سوی برهم صالح بوده و طی آن، دو طرف در مورد روابط دوجانبه، چشم‌انداز همکاری دوجانبه و تقویت آن به گونه‌ای که در رستای منافع دو کشور در زمینه‌های مختلف و در چارچوب فعالیت‌های‌ «شورای هماهنگی عربستان سعوی و عراق» رایزنی کردند.
عربستان سعودی و عراق طی سال‌های گذشته سطح روابط خود را افزایش داده‌اند.
در دوره نخست‌وزیری «حیدر العبادی» نخست‌وزیر اسبق عراق بود که عربستان سعودی بعد از ۲۵ سال سفارت خود در بغداد را بازگشایی کرد و بعد از آن اقدام به افتتاح چند کنسولگری سعودی در شهرهایی مانند نجف اشرف و تشکیل شورای هماهنگی مشترک بین بغداد و ریاض بود که چهارمین نشست خود دو ماه پیش برگزار کرد.
انتهای پیام/