خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرانچار: از بازیکنانم رضایت دارم / در این دیدار مستحق پیروزی بودیم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 06 فروردین 1398 - 22:31
سرمربی تیم ملی فوتبال امید ایران گفت: از عملکرد بازیکنانم رضایت دارم، در دیدار مقابل عراق مستحق پیروزی بودیم که متاسفانه این اتفاق رخ نداد.
تيم،اميد،فوتبال،ملي،ديدار،عراق

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، زلاتکو کرانچار سرمربی تیم ملی فوتبال امید کشورمان پس از دیدار مقابل عراق اظهار کرد: در این دیدار شانس با ما یار نبود، تا دقیقه ۷۰ بازی دست ما بود و تیم عراق فرصت آن چنانی پیدا نکرد.
او در ادامه افزود: اگر ما بد بازی کردیم پس این همه موقعیت گل از کجا آمده است، یک موقعیت ۱۰۰ درصد داشتیم که قائدی آن را از دست داد.
از بازیکنانم رضایت دارم آن ها تا آخرین لحظه تلاششان را کردند اما متاسفانه نتوانستیم به گل دست یابیم.
وی در پایان تصریح کرد: داور باید یک پنالتی برای ما اعلام می کرد که این اتفاق رخ نداد.
بیشتر بخوانید:
صعود تیم ملی فوتبال امید ایران به مرحله نهایی انتخابی المپیک قطعی شد
عبدالغنی: هدفمان صعود به عنوان تیم اول بود
تیم ملی فوتبال امید ایران ۳ - یمن صفر/ برتری قاطع شاگردان کرانچار در آزادی
انتهای پیام/
اظهارات سرمربی تیم ملی فوتبال امید ایران پس از دیدار مقابل عراق