خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوگیری از انفجار تانکر ۳۰ هزار لیتری بنزین با تلاش آتشنشانان کرمانشاه

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 07 بهمن 1399 - 13:14
مدیرعامل سازمان آتشنشانی کرمانشاه با اشاره به واژگونی تانکر ۳۰ هزار لیتری بنزین و پارگی آن گفت: با اقدام به موقع آتشنشانان کرمانشاه در رفع پارگی تانکر، از آتش گرفتن و انفجار این تانکر پیشگیری شد.
حادثه،تانكر،بنزين،پارگي،ليتري

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل سازمان آتشنشانی کرمانشاه با اشاره به واژگونی تانکر ۳۰ هزار لیتری بنزین و پارگی آن گفت: با اقدام به موقع آتشنشانان کرمانشاه در رفع پارگی تانکر، از آتش گرفتن و انفجار این تانکر پیشگیری شد.
آتشپاد غلامرضا رضایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به گزارش یک مورد حادثه نشت بنزین در شهرک آزمایش واقع در جاده سنندج، گفت: در این حادثه تانکر ۳۰ هزار لیتری بنزین را روی جک می‌گذارند که جک تحمل نکرده و تانکر واژگون شده و پارگی پیدا می کند.
وی افزود: با توجه به اشتعالزایی بالای بنزین و حجم بالای آن امکان وقوع حادثه ای فاجعه بار وجود داشت و برای همین نیروها بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات پیشگیرانه را انجام دادند.
رضایی تصریح کرد: رفع پارگی تانکر ۳۰ هزار لیتری بنزین با احتیاط بالایی صورت گرفت و حتی روی بنزینی که در محیط پراکنده شده بود ماسه ریخته شد تا حادثه آفرین نشود.
وی یادآور شد: برای انجام این عملیات سه خودروی سنگین آتشنشانی به محل حادثه اعزام شده بودند که خوشبختانه با تلاش نیروهای آتشنشان از وقوع یک حادثه بزرگ پیشگیری شد.
انتهای پیام