ایجاد بازارچه مرزی «پرسه سو» در خراسان شمالی، منتظر تایید ترکمنستان
فارس
|
استانها
|
سه شنبه، 07 بهمن 1399 - 11:19
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: از سوی کشور ترکمنستان نسبت به ایجاد بازارچه مرزی «پرسه سو» هنوز نگاه مثبت ایجاد نشده است.

محمد وحیدی در گفتگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: ایجاد بازارچه مرزی یک موضوع دوسویه است که در سطح ملی و استانی به این موضوع نگاه مثبت وجود دارد اما از سوی کشور ترکمنستان نسبت به ایجاد بازارچه مرزی جدید، هنوز نگاه مثبت ایجاد نشده است.
وحیدی با اشاره به اینکه درحالحاضر شرایط به وجود آمده ناشی از کرونا در دنیا بر بسیاری از تصمیمات تاثیرگذار بوده است، افزود: شاید رفتار سیاسی و شرایط به وجود آمده ناشی از کرونا فعلا این امر را متوقف کرده است.
نماینده بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون جلسههای مختلفی در این زمینه برگزار شده است که شرایط حول محور ایجاد گذرگاه مرزی با محوریت توسعه روابط دو کشور به ویژه در مسائل اقتصادی و تجاری برقرار شود اما هنوز به نتیجهای نرسیده است.
انتهای پیام/آ/ح