خراسان جنوبی، استانی با کمترین نرخ بیکاری در سطح کشور
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی، استانی با کمترین نرخ بیکاری در سطح کشور است.

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی، استانی با کمترین نرخ بیکاری در سطح کشور است.
مشیر الحق عابدی، دوشنبه شب ۶ بهمن در جلسه جمع بندی مباحث سفر معاونین و مدیران سازمانهای وابسته به وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به استان گفت: خراسان جنوبی به شهادت آمار، از کمترین میزان حوادث در حوزه صنایع و معادن در سطح کشور برخوردار است.
به گزارس ایسنا، وی افزود: با پیگیری شخص استاندار و قبولی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کارگرانی که در شیوع آنفلوآنزای حاد پرندگان در تعدادی از واحدهای تولیدی استان دچار آسیب شدند، مشمول بیمه بیکاری شدند.
عابدی گفت: اطلاعات لازم در بخشهای کشاورزی، صنایع، خدمات و سایر حوزههای اقتصادی استان در مهلت دوهفتهای جمع بندی و به وزارتخانه ارائه خواهد شد.
معاون استاندار خراسان جنوبی به موضوع اهتمام استان و تقدیر وزارت کشور به جهت برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: به اذعان مقام عالی وزارت کشور، خراسان جنوبی یکی از برترین استانها در برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سطح کشور است.
وی با تأکید بر لزوم برند سازی محصولات استراتژیک استان، تصریح کرد: با توجه به قابلیتهای فراوان محصولات استراتژیک استان در اشتغال پایدار، برندسازی این محصولات از اهمیت بسزایی برخوردار است.
معاون استاندار خراسان جنوبی از بازدید معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از دو شهرستان مرزی استان گفت و اظهار داشت: باعنایت به وظیفه این وزارتخانه در ایجاد اشتغال و با وجود ظرفیتهای فراوان مرز و نقشی که در اشتغال استان دارند، انتظار این است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طی رایزنی با سایر وزارتخانههای مرتبط و با کمک مدیریت استان نسبت به حل و فصل مشکلات بازارچههای مرزی اقدام کنند.
عابدی به اهمیت گشایش مرزهای شرقی در ایجاد اشتغال اشاره کرد و گفت: گشایش بازارچههای مرزی در برنامههای مدیریت استان قرار دارد و با اهتمام ویژه وزارت امور خارجه صورت خواهد پذیرفت.
وی، افزایش سقف تسهیلات روستایی و عشایری برای استان را خواستار شد و گفت: با توجه به اینکه نسبت مطالبات بانکی ۷.۱ درصد است، باید سقف تسهیلات روستایی و عشایری استان افزایش یابد تا ضمن بهره مندی بیشتر متقاضیان، اشتغالزایی بهتری را به همراه داشته باشد.
معاون استاندار خراسان جنوبی از لزوم سرمایه گذاری صندوق بیمه روستایی و عشایری در استان گفت و یادآور شد: با توجه به اینکه این صندوق در هیچ یک از شهرستانهای استان، سرمایه گذاری نکرده و شعبهای نیز دایر نکرده است باید نسبت به راه اندازی این صندوق در مناطق در جهت حمایت از طرحهای کشاورزی و صنعتی اقدام کند.
تدوین آموزشهای مبتنی بر نیاز بازار
عابدی در ارتباط با آموزشهای مرتبط با اشتغال توسط فنی و حرفهای نیز گفت: فنی حرفهای باید درخصوص برگزاری دورههای آموزش مبتنی بر نیاز بازار برنامه ریزی کند.
وی افزود: در راستای حل مشکلات مردم، باید راه اندازی نمایندگیهای برخی ادارات در شهرستانها در دستور کار قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی به لزوم تکمیل پروژههای روستایی و عشایری استان نیز اشاره کرد و گفت: تخصیص اعتبارات ویژه برای تکمیل پروژههای نیمه تمام روستایی و عشایری جهت تثبیت اشتغال مد نظر استان است.
عابدی یادآور شد: در کنار این پروژهها ۹۳ طرح جدید با ۲۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سامانه کارا ثبت شده که با اجرای آنها گامی بلند به سمت اشتغال پایدار در استان برخواهیم داشت.
انتهای پیام