خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰۰۰ نیروی گاردملی تا اواخر اسفند در واشنگتن باقی می‌مانند

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 07 بهمن 1399 - 00:03
در حالی که چند روز از مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید آمریکا می‌گذرد اما مقام‌های نظامی آمریکا از ادامه حضور ۷۰۰۰ نفر از نیروهای گارد ملی این کشور در واشنگتن تا اواسط ماه مارس خبر دادند.
آمريكا،گارد،ملي،نيروهاي،خبر،نفر،وزارت،تحليف،پايتخت

به گزارش مشرق، «جان وایتلی» سرپرست وزارت ارتش آمریکا شامگاه دوشنبه در کنفرانس خبری در وزارت دفاع آمریکا خبر داد که حدود ۷۰۰۰ نفر از نیروهای گارد ملی آمریکا تا اواسط ماه مارس (اواخر اسفند) در واشنگتن دی‌سی، پایتخت آمریکا باقی خواهند ماند.
وی در ادامه گفت که باقی ماندن این تعداد از نیروهای گارد ملی به درخواست سرویس مخفی و پلیس کنگره بوده و تعداد نیروهای گارد ملی پس از اواسط مارس به حدود ۵ هزار نفر خواهد رسید.
وایتلی اضافه کرد: «ما معتقدیم که از نیروهای نظامی باید به عنوان آخرین پناهگاه استفاده شود.»
سرپرست وزارت ارتش آمریکا گفت: «طی ۳ هفته گذشته با بحران بی سابقه‌ای مواجه بودیم و تنها در صورتی که نیاز باشد وارد عمل خواهیم شد.»
این خبر در حالی منتشر می‌شود که انتشار تصاویر خوابیدن نیروهای گارد ملی در محوطه‌های باز و همچنین پارکینگ‌های خودروها در پایتخت آمریکا سبب شده که برخی از فرمانداران ایالت‌های آمریکا شامل نیوهمپشایر، تگزاس و فلوریدا خواستار بازگشت فوری نیروهای گارد ملی این ایالت‌ها به خانه‌های خودشان بعد از مراسم تحلیف شوند.
فرمانده نیروهای گارد ملی آمریکا نیز در این کنفرانس خبری به ابتلای دست کم ۲۰۰ نفر از نیروهای گارد ملی آمریکا به ویروس کرونا خبر داد و گفت که این افراد در حال حاضر در قرنطینه به سر می‌برند.
پیشتر خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی خبر داده بود که بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر از نیروهای گارد ملی که برای حفظ امنیت مراسم تحلیف بایدن در واشنگتن مستقر شده‌اند، ‌ تست ابتلا به کرونای آنها مثبت اعلام شده است.
به دنبال حمله ششم ژانویه (۱۷ دی ماه) تعدادی از طرفداران دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا به کنگره آمریکا در واپسین روزهای حضور او در این منصب، وزارت دفاع (پنتاگون) نظامیان گارد ملی را به واشنگتن دی سی اعزام کردند و همچنین به منظور تامین امنیت مراسم تحلیف جو بایدن، ۲۵۰۰۰ نیروی گارد ملی در پایتخت مستقر شدند.