خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش گردان‌های حزب‌الله عراق به شهادت اعضای حشد شعبی

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 06 بهمن 1399 - 18:12
مسؤول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق تاکید کرد، تصمیم قتل در عراق، آمریکایی، اسرائیلی و عربستانی است.
عراق،مسؤول،امنيتي،تاكيد،تصميم،الوعد،العسكري

مسؤول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق تاکید کرد، تصمیم قتل در عراق، آمریکایی، اسرائیلی و عربستانی است.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، ابو علی العسکری، مسؤول امنیتی گردان‌های حزب الله عراق خاطرنشان کرد، تصمیم قتل و کشتار در عراق تصمیم مثلث آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان است.
این مسؤول امنیتی در بیانیه خود از مجاهدان در عراق و منطقه خواست در این راه قدم بردارند و به آن ادامه دهند.
ابو علی العسکری بیانیه منتسب به گروه عراقی موسوم به «ألویة الوعد الحق» [تیپ‌های وعده حق] (فرزندان جزیره العرب) و هدف قرار دادن لانه بن سلمان را ستود.
گروه موسوم به «الوِیة الوعد الحق» عراق پیشتر در بیانیه‌ای رسماً مسؤولیت عملیات روز شنبه در شهر «ریاض» را بر عهده گرفت.
وی شهادت ۱۱ نیروی حشد شعبی را تسلیت گفت و تاکید کرد باید با حمله به منبع و سرچشمه آتش و نه طرف‌های آن، از این اقدام انتقام گرفت.
در همین راستا، فالح الفیاض، رئیس سازمان حشد شعبی تاکید کرد که عراقی‌ها هرگونه ساز و کاری که بر آنها تحمیل شود را نمی‌پذیرند.
انتهای پیام