خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۵ درصد از سیست آرتمیا برای تغذیه آبزیان کشور وارداتی است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 06 بهمن 1399 - 15:14
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: از ۳۵ تن سیست خشک موردنیاز ایران در تغذیه جهت تولید انواع آبزیان به خصوص تولید میگو ، به میزان ۸۵ درصد وارداتی است، که در صورت اجرایی شدن طرح‌های در دست اجرا، می‌توان بخش زیادی از سیست و بیومس آرتمیا مورد نیاز کشور تامین شود.
آرتميا،توليد،ماهيان،آذربايجان،شرقي،سيست،ميگو،تغذيه

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: از ۳۵ تن سیست خشک موردنیاز ایران در تغذیه جهت تولید انواع آبزیان به خصوص تولید میگو ، به میزان ۸۵ درصد وارداتی است، که در صورت اجرایی شدن طرح‌های در دست اجرا، می‌توان بخش زیادی از سیست و بیومس آرتمیا مورد نیاز کشور تامین شود.
قاسم جعفروند در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب، افزود: آرتمیا موجود کوچکی است که به عنوان غذای زنده در تغذیه آغازین میگو، ماهیان دریایی، ماهیان خاویاری و ماهیان زینتی کاربرد وسیعی دارد و چهار گروه آبزیان در مراحل اول رشد وابسته به این موجود پرانرژی و مقوی هستند.
وی با بیان این‌که آرتمیا در حال حاضر اصلی ترین منبع تغذیه صنعت پرورش میگو و ماهیان خاویاری به همراه ماهیان زینتی در کشور به شمار می‌رود و در بخش صنعت پرورش میگو تنها منبع تغذیه در مراحل اولیه رشد است، گفت: اکنون هر کیلوگرم سیست (تخم) آرتمیا در دنیا ۵۰ تا ۱۰۰ دلار ارزش گذاری شده است، این درحالی است که دریاچه ارومیه و اراضی حاشیه این دریاچه، با اجرای طرح‌های پرورشی در استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی ظرفیت بسیاری بالایی برای تولید و تکثیر آرتمیا را دارند.
به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، وی اظهار کرد: صنعت آبزی پروری جهان در سال ۲۰۲۰ در حد ۲۰۰۰ تن سیست آرتمیا در آبزی پروری تولید و مصرف کرده که ۲۰۰ میلیون دلار درآمدزایی داشته است، این درآمد وابسته به تولید و پرورش آرتمیا بوده و در همین راستا نیز آذربایجان شرقی می‌تواند در تولید این موجود آبزی نقش بسزایی در ایجاد اشتغال داشته باشد.
انتهای پیام