بیش از ۱۸ هزار دانشآموز خراسان جنوبی از گوشی هوشمند بی بهرهاند
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از اجرای طرح هر مدرسه یک تبلت برای کمک به دانشآموزان نیازمند در مدارس استان خبر داد و گفت: به دلیل مشکلات اقتصادی خانوادهها، در حال حاضر بیش از ۱۸ هزار دانشآموز دختر و پسر استان از گوشی و تبلت هوشمند بی بهره هستند.

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از اجرای طرح هر مدرسه یک تبلت برای کمک به دانشآموزان نیازمند در مدارس استان خبر داد و گفت: به دلیل مشکلات اقتصادی خانوادهها، در حال حاضر بیش از ۱۸ هزار دانشآموز دختر و پسر استان از گوشی و تبلت هوشمند بی بهره هستند.
محمدعلی واقعی، امروز دوشنبه ۶ بهمن در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری دومین یادواره مکتب تربیتی شهید حاج قاسم سلیمانی در ایام الله دهه فجر، اظهار کرد: در ایام دهه فجر بیش از یک هزار برنامه فرهنگی و هنری توسط دانشآموزان دختر و پسر مدارس استان اجرا میشود که ۳۴ برنامه به صورت محوری و استانی برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: نواختن زنگ انقلاب در ۲۷۰۰ مدرسه، اجرای ۴۲ سرود به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی درمرکز استان، بازخوانی اتفاقات انقلاب، یادواره مادران آسمانی، مسابقات و جشنوارههای فرهنگی و هنری و قرآنی از مهمترین این برنامهها به شمار میرود.
وی ادامه داد: برگزاری پویشهای متنوع در فضای مجازی، برپایی مسابقات قرآنی در بخشهای مختلف قرآن، عترت، نماز، احکام و نهج البلاغه، اجرای سرود های انقلابی، غبار روبی مزار شهدا و به آتش کشیدن پرچمهای آمریکا و اسرائیل از دیگر این برنامهها به شمار میرود.
واقعی با بیان اینکه اجرای برنامههای دهه فجر به عنوان تداعی بخش شور و حال فضای به وجود آمده در روزهای نخستین انقلاب است، افزود: در دهه مبارک فجر ضمن گرامیداشت یاد و نام ۵ معلمی فداکار استان که تا آخرین لحظات زندگی خود دست از تعلیم و تربیت فرزندان این خطه برنداشتند، در همایشی از مجاهدتها و تلاشهای فرهنگیان در دوران کرونا تجلیل میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از رونمایی ۵ کتاب با موضوع زندگی نامه شهدای دانش آموز استان و عناوین دو قدم از سنگر، چکاوکها نمیمیرند، هدیه سفید، پسر هوا دختر آدم و جِغِلههای جنگ با همکاری ستاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس خبر داد و افزود: همه دستاوردها و موفقیتهای امروز ما مرهون خون پاک شهیدان والا مقامی است که در روزهای انقلاب سنگ فرش خیابان ها و پس از آن میادین دفاع از حریم و حرم را سرخ فام کردند.
انتهای پیام