خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اگر بایدن آماده مذاکره با روسیه باشد،پوتین نیز متقابلا عمل می‌کند

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 06 بهمن 1399 - 09:47
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه امروز اعلام کرد: اگر جو بایدن آماده مذاکره با مسکو باشد، پوتین نیز متقابلا عمل می‌کند.
آماده،روسيه،آمريكا،ديميتري،متقابلاً

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری تاس، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد: در صورتیکه دولت جدید آمریکا برای مذاکره آماده باشد، مسکو نیز متقابلاً در این باره آمادگی خواهد داشت.
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در مصاحبه با شبکه «روسیه ۱» در این باره اضافه کرد: مسئله این است که روسیه به طور سنتی و پیوسته خواستار برقراری روابط دوستانه (با آمریکا) بوده است.
وی در ادامه افزود: ما در عمل و نه در حرف می‌گوییم که آماده هستیم آمریکایی‌ها را به عنوان شرکای خود بدانیم؛ اما آنها آماده نیستند.
در خصوص این موضوع، دوست داشتن اجباری نیست.
قطعاً ما انتظار داریم که بتوانیم مذاکره را انجام دهیم.
«دیمیتری پسکوف» تأکید کرد: در صورتی که دولت فعلی آمریکا برای این رویکرد آماده باشد، من شک ندارم که رئیس‌جمهور ما نیز متقابلاً بر این اساس عمل خواهد کرد.