طرح ساماندهی کارگران میادین در اردبیل/ایجاد بازارچههای موقت و دائمی جهت ساماندهی کارگران
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: از سالهای قبل بحث ساماندهی کارگران صنعت ساختمان یکی از مهمترین دغدغههای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل بوده که اقداماتی از جمله طرح ساماندهی کارگران میادین در حال انجام است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: از سالهای قبل بحث ساماندهی کارگران صنعت ساختمان یکی از مهمترین دغدغههای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل بوده که اقداماتی از جمله طرح ساماندهی کارگران میادین در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سامانه «فارس من» سامانهای است که مخاطبان خبرگزاری فارس میتوانند از طریق آن مشکلات خود در تمام حوزهها را مطرح کنند تا خبرنگاران خبرگزاری این مشکلات را پیگیری کرده و پاسخ آن را از مسؤولان دریافت کنند.
مخاطبان خبرگزاری فارس موضوع«کارگران و اقشار کمدرآمد استان اردبیل ساماندهی شوند» را مطرح کرده و از خبرگزاری فارس خواستار گفتوگو با مسؤولان شدند که خبرنگاران نیز برحسب وفای به عهد این موضوع را در دستور کار قرار دادند.
در پیگیری این سوژه؛ قاسم رحیمی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با بیان اینکه از سالهای قبل بحث ساماندهی کارگران صنعت ساختمان یکی از مهمترین دغدغههای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل است، اظهار کرد: بدین جهت با تشکیل و تقویت انجمن صنفی کارگران ساختمانی به عنوان بزرگترین سندیکای استان سعی شده مطالبهگری کارگران این حوزه تقویت شود.
وی افزود: با توجه به اینکه قانوناً هیچ بودجه و منابعی برای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان یک نهاد دولتی پیش بینی نشده و امکان تامین مکان فیزیکی و اداره آن برای این اداره امکان پذیر نیست و استفاده از ظرفیت شهرداری تجربه موفقی است که در چندین استان برای ساماندهی کارگران صنعت ساختمان اتخاذ شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل بیان کرد: طی جلسهای که ۲ ماه قبل در محل فرمانداری با حضور نماینده مجلس، شهردار، رئیس شورای شهر، فرماندار، معاون دادستان، رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمان و مدیرکل کار برگزار شد، توافق شد که انجمن صنفی و شهرداری بازدید مشترک از وضعیت ساماندهی در شهرهایی که این اقدام را کردهاند انجام داده و شهرداری در سه مکان در مرحله اول با سازه سبک جهت حصول اطمینان از استقبال کارگران (میدان ایثار، میدان توحید و میدان وحدت) تهیه کند.
این مسؤول گفت: با ایجاد مکانهای مورد نظر، مدیریت مجموعه و بحث نوبتدهی کار و ...
بر عهده انجمن صنفی کارگران صنعت ساختمان گذاشته شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در سطح استان، ۳۱ هزار کارگر ساختمانی توسط انجمن صنفی کارگران شناسایی شده، گفت: در سال پیش با توجه به پیگیریهای انجام شده، سهمیه بیمه کارگران ساختمانی از ۱۸ هزار عدد به ۲۴ هزار عدد رسید و باید بگویم که استان اردبیل از این جهت از سطح متوسط کشوری به صورت ملموس بالاتر بوده ولی این عدد قطعا دربرگیرنده تمام کارگران صنعت ساختمان نیست.
ایجاد بازارچههای دائمی و موقت از وظایف شهرداری است
حمید لطف اللهیان نیز در اینخصوص بیان کرد: شهرداری در راستای ایجاد آسایش برای شهروندان نسبت به ایجاد بازارچه اقدام کرده که پدیدههای اینچنینی در آنجا ساماندهی شود.
شهردار اردبیل تصریح کرد: بههمین منظور طی سالیان گذشته شهرداری در دو منطقه آرازعلی و شهرک سینا بازارچه دائمی ایجاد کرده و بخشی از این وانت بارها در این مکان ساماندهی شدهاند.
انتهای پیام/