خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور مجوز پذیرش سهام و یا انتشار اوراق برای ۸۰ شرکت در بورس

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 05 بهمن 1399 - 16:41
معاون طرح و برنامه وزارت صمت گفت: تاکنون ۸۰ شرکت تأییدیه هیات پذیرش و مجوز سازمان بورس را برای تامین مالی در بازار سرمایه از طریق عرضه سهام و یا انتشار اوراق بدهی دریافت کردند.
تأمين،مالي،بازار،وزارت،سرمايه،زرندي،معدن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، سعید زرندی در جلسه کارگروه تأمین مالی و سرمایه گذاری، بیان کرد: ۳۷۵ واحد صنعتی و معدنی تاکنون آمادگی خود را برای تأمین مالی از طریق حضور در بازار سرمایه و یا انتشار اوراق اعلام کردند.
این اقدامات در راستای تقویت و تعمیق بازار اولیه در بازار سرمایه انجام شده است که منابع و نقدینگی جامعه را به سمت بخش حقیقی اقتصاد و تولید سوق می‌دهد و می‌تواند باعث ثبات و رونق بازار ثانویه نیز باشد.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: با حمایت و برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکنون ۸۰ شرکت تأییدیه هیأت پذیرش و مجوز سازمان بورس را برای تأمین مالی در بازار سرمایه از طریق عرضه سهام و یا انتشار اوراق بدهی دریافت کردند.
وی با اشاره به نگاه ویژه وزارت صمت برای استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی و استفاده از ظرفیت‌های مختلف برای تأمین مالی بنگاه‌های تولیدی و صنعتی، گفت: ۲۰۰ شرکت نیز تاکنون قراردادهای خود را با نهادهای تأمین مالی برای استفاده از این روش‌ها امضا کردند.
زرندی همچنین به عملکرد بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی برای ارائه تسهیلات اشاره و تصریح کرد: در مجموع ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات در این بخش به صادرکنندگان پرداخت شده است.