سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۵ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در البرز

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 بهمن 1399 - 14:52
کرج - معاون سیاسی استاندار البرز گفت:  ۵ هزار تبعه خارجی غیر مجاز در البرز شناسایی شدند.
اتباع،خارجي،بايستي،مجاز،نفر،بازرسي،البرز،استاندار،نظارت،كنتر ...

به گزارش خبرگزاری مهر، نورمحمد فردی ظهر یکشنبه در حاشیه نشست کمیسیون کنترل و ساماندهی اتباع خارجی غیر مجاز اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۶۶ هزار اتباع بیگانه خارجی که عمدتاً افغانی هستند در استان البرز سکونت دارند که بیشتر فراوانی سکونت در شهرستان کرج و ساوجبلاغ می‌باشد که حدود ۳۰ هزار نفر دانش آموز دارند.
فردی گفت: تعداد ۵۰ هزار نفر از این اتباع خارجی غیر مجاز هستند و بر اساس قانون بایستی دستگاه‌های ذی ربط نسبت به شناسایی و دستگیری و طرد آنها اقدام نمایند.
معاون استاندار تصریح کرد: از طرفی نیز نظارت و بازرسی با محوریت اداره کل تعاون کار و رفاه و اجتماعی و رؤسای جهاد کشاورزی و صنعت و معدن و تجارت در خصوص اشتغال غیر قانونی اتباع خارجی غیر مجاز در حوزه اصناف، واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی نظارت و بازرسی و کنترل صورت گیرد.
وی با بیان اینکه امسال ۴ هزار نفر سهمیه استان البرز بوده گفت: تاکنون در قالب ۱۳۶ طرح حدود ۵ هزار نفر دستگیر و تحویل اردوگاه عسگر آباد ورامین شده است که هزار نفر بیشتر از سهمیه بوده است.
فردی اضافه کرد: البته قوانین و مقررات اتباع بایستی به روز و بازدارنده باشد تا اعمال قانون به نحو احسن صورت گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با بیان اینکه در هر صورت قوانین منع به کار گیری اتباع غیر مجاز بایستی به مبادی ذی ربط اطلاع رسانی و آموزش داده شود، تصریح کرد: در صورت تخلف با کارفرما و کارگر غیر مجاز برخورد قانونی صورت می‌گیرد که تا کنون ۳۶۵ مورد بازرسی صورت گرفته است.
وی در خصوص ۳۶۵ مورد بازرسی صورت گرفته، اضافه کرد: لازم است احکامی که پیرامون جرایم صادره شده بایستی به صورت صد در صد وصول شوند.
فردی افزود: کلیه فرمانداران باید نسبت به برنامه ریزی نظارت و کنترل در خصوص اتباع خارجی در حوزه کاری خود اقدام و نتیجه را به طور مرتب به حوزه معاونت سیاسی گزارش نمایند.
معاون استاندار گفت: سیاست کلی نظام در مورد برخورد با اتباع خارجی بایستی با دقت و با تدبیر و درایت و بر اساس قانون اعمال شود و در هر صورت خون و خاک هویت را شکل می‌دهد.